Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Steff Zakarias, încrezător: „Fetele sunt dornice să joace, să îşi demonstreze adevărata valoare”

Dan Oancia

Dan Oancia
09.02.2017

Toată atenţia pentru baschetul feminin este centrată la Sfântu Gheorghe, acolo unde are loc Final Eight-ul Cupei României. BC Sirius Târgu Mureş şi CST BC Alexandria se vor întâlni deseară, de la ora 20.00, în Sala Sporturilor „Kati Szabo”, pentru prima dată pe teren neutru. În precedentele două întâlniri, care au avut loc anul trecut, câştig de cauză a avut trupa din Teleorman, care s-a impus la Târgu Mureş cu o diferenţă de şapte puncte, scor 85-78.

În ciuda insucceselor înregistrate în disputele directe, antrenorul echipei din Târgu Mureş, Steff Zakaris, este foarte încrezător în ceea ce priveşte un rezultat pozitiv înregistrat deseară. „Ca de obicei, speranţele sunt aceleaşi, mari, nu doar pentru că mă caracterizează optimismul, ci de data asta şi realitatea mă ajută să fiu încrezător. Putem câştiga, cum de altfel puteam să o facem şi în ultima întâlnire. Chiar dacă suntem o echipă nou promovată, fapt ce e vizibil din foarte multe puncte de vedere, cu tot respectul pentru colegii mei, sper ca jocul de deseară să fie diferit de cele anterioare”, a declarat Steff Zakarias, antrenorul târgmureşencelor.

În ceea ce priveşte jucătoarele disponibile, Zakarias are veşti bune pentru fanii trupei din Târgu Mureş. „E o diferenţă faţă de ultimul meci, atunci când am avut şapte indisponibile din cauza gripei,  şi a febrei. Acum, 90% din lot e la capacitate maximă iar fetele sunt dornice să joace, să îşi demonstreze adevărata valoare. Cupa României e o competiţie serioasă şi necesită un joc ca atare”, a concluzionat Steff Zakarias, antrenorul echipei din Târgu Mureş.

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!