Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Steff Zakarias: „Această victorie este dovada în primul rând a unui grup unit”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.02.2017

BC Sirius Târgu Mureș este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a reușit în sferturile de finală să treacă de CST BC Alexandria cu scorul final de 80-66. Mureșencele au izbutit o repriză secundă excelentă, câștigând sferturile 3 și 4 cu parțiale de 22-13, respectiv 26-10. 

Antrenorul grupării din Târgu Mureș, Steff Zakarias, a spus la final câteva cuvinte despre partida cu trupa din Alexandria și a explicat care a fost cheia succesului formației sale. 

„De această dată bucuria este de partea noastră. Este doar un joc și mă bucur că am reușit să realizăm un spectacol baschetbalistic într-o sală minunată în care cred că majoritatea echipelor din țară sunt invidioase pe publicul frumos de aici, public care încurajează echipele. Pot să spun foarte pe scurt că această victorie este dovada în primul rând a unui grup unit, am demonstrat încă o dată că și dacă suntem conduși putem să continuăm ideea jocului, să continuăm să punem presiune și să dovedim că suntem în măsură să învingem orice echipă. Am revenit în repriza secundă datorită unei defensive mai bune pentru care țin să-mi felicit echipa și să mă bucur că am reușit să oferim un spectacol. 

Va fi o semifinală grea cu Olimpia Brașov, dar totuși să nu uităm că am fost aproape să batem în campionat echipe precum Sfântu Gheorghe sau chiar Brașov. Să nu omitem de asemenea faptul că media noastră de vârstă e de 23 de ani, un dezavantaj bineînțeles în configurația cupei cu două jucătoare autohtone, iar Brașovul stă mai bine decât noi din acest punct de vedere”, a punctat tehnicianul. 

Sirius Târgu Mureș se califică astfel pentru prima dată în istoria sa în semifinalele Cupei României, acolo unde va juca mâine de la ora 20:00 în fața Olimpiei Brașov. În cealaltă semifinală se vor duela rivalele din Sfântu Gheorghe și Târgoviște. 

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!