Stiri Cupa României Feminin

F8 F. Zoran Mikes: „În continuare am o încredere uriașă în echipa mea”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.02.2017

Zoran Mikes, antrenorul formației Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, vizibil afectat de înfrângerea echipei sale în semifinalele Cupei României cu CSM Târgoviște, 55-58, a declarat la finele jocului că toată suflarea din jurul clubului trebuie să se concentreze asupra campionatului și să uite de ratarea calificării în finala F8-ului. 

„Cred că meciul nu s-a pierdut în ultimele secunde, s-a pierdut dinainte. Vreau pe această cale să felicit echipa din Târgoviște pentru victorie și pentru accederea în finală. Eu în continuare o să am o încredere uriașă în echipa mea că o să ne revenim până la redebutul meciurilor din campionat, respectiv, apoi, în play-off. Îmi pare rău pentru oamenii care au venit azi la sală să ne susțină, pentru ei îmi pare cel mai mult rău. Acum trebuie să analizăm ce s-a întâmplat în acest meci, să ne revenim și să fim pregătiți de ceea ce urmează”, a sublinat tehnicianul de pe banca grupării covăsnene. 

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a trecut în sferturile de finală de Universitatea Cluj, 67-49, însă a cedat în penultimul act cu marea rivală CSM Târgoviște, echipă care se va duela direct pentru trofeu cu Olimpia Brașov. 

Gruparea pregătită de Zoran Mikes este lider detașat în Liga Națională de Baschet Masculin înaintea debutului fazei secunde a sezonului regulat. Sportivele din Sfântu Gheorghe au un bilanț de 17 victorii și o singură înfrângere, iar primul meci din lupta pentru locurile 1-6 îl vor avea în deplasare cu CSM Satu Mare. 

*Foto: Szigyártó Szabolcs (Crow Security)

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    ARBITRAJ ORDINAR
    Felicitam echipa si pe antrenor !!Suporterii va considera pe voi cele mai bune.Castigam campionatul,in pofida unor arbitraje defavoarabile echipei.Acest trio,inclusiv comisarul,nu va fi agreat in municipiul nostru,daca incalca in continuare cele mai elementare principii ale sportivitatii!!! SUCCES FETELOR IN CAMPIONAT !!

    cu 7 ani în urmă (11.02.2017)
    • CSM Târgoviște TBN:

      De ce ?
      De ce incalca? Ca n a stat drepti la melodia voastra? O dai in penibilitate...

      cu 7 ani în urmă (11.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!