Stiri Cupa României Masculin

F8 M Aleksandar Rasic - MVP ul Finalei Cupei României

Eduard Popa

Eduard Popa
17.02.2017

rasic_mvp_finala_cupei

U-BT Cluj-Napoca a reuşit să îşi adjudece pentru al doilea sezon consecutiv Cupa României, la capătul unui meci extrem de echilibrat în compania celor de la BC Mureş Târgu-Mureş. Scorul final al ultimului act al Cupei a fost 79-78, iar ultimele 5 puncte marcate pentru clujeni au purtat semnătura fostului internaţional sârb, Aleksandar Rasic, care a devenit astfel MVP-ul partidei.

Cu 40 de secunde rămase din joc, BC Mureş avea un avantaj de 4 puncte (78-74). Dar guard-ul clujenilor a reuşit să reducă diferenţa, graţie unui coş de 3 puncte. După un atac care nu s-a contabilizat pe tabelă al mureşenilor, acelaşi Rasic şi-a dus echipa în avantaj, 79-78, cu 5.7 seceunde.

Sârbul a evoluat în ultimul act timp de 32:41 minute, a contabilizat 21 de puncte, cu 3 din 3 de la 2 puncte şi 5 din 11 la aruncările de la 3 puncte. A mai reuşit 3 pase decisive şi 2 recuperări, pentru un indice al eficienţei de +20.

Dintre colegii lui Rasic s-au mai remarcat în finală Vlad Moldoveanu, care a reuşit un double-double cu 16 puncte şi 14 recuperări, şi Kyndall Dykes care a înscris 11 puncte.

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    a fost primul meci in care l am vazut
    verbal, nervos si incurajandu si colegii. La finalul sf4. Pt ca in general e un lider prin joc nu prin atitudine. A iesit din caraoace tocmai cand era mai multa nevoie de el si a rezolvat meciul si cupa.
    Un super jucator pe care ma bucur ca am ocazia sa il urmaresc live!
    Respect Sasha Rasic!

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    10 cu steluta
    Am incercat sa dau +10 la acest comentariu...nu ma lasa!

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    am spus-o demult
    Sașa este, la ora actuală, de departe, cel mai bun jucător din campionatul nostru. Iar acum ochii pe Vajdas. Dacă „U” îl ține va deveni cel mai bun jucător din campionatul nostru din toate timpurile.

    cu 7 ani în urmă (18.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    .
    Dupa mine, cel mai bun jucator al campionatului e Vlad. Nu contest valoarea lui Radic, dar Vlad mi se pare peste. Double-double in semifinala si finala, o recuperare i-a lipsit pt double-double si cu sibiu. Are aparare, recuperare, sut de 3, se misca f bine pt poz 4, are tot ce vrei. Si fiind si roman, cu atat mai mult e valoros.

    cu 7 ani în urmă (19.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!