Stiri Cupa României Masculin

F8 M. BC Mureș Târgu Mureș a început săptămâna în grevă și a terminat-o în finala Cupei României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.02.2017

Foto: Dragoș Dumitru (CSU Sibiu)

BC Mureș Târgu Mureș a cedat în ultimele 40 de secunde finala Cupei României, desfășurată vineri seară la Sala Transilvania din Sibiu, scor 78-79. Alexandar Rasic a fost omul serii pentru U BT Cluj-Napoca, acesta a marcat ultimele cinci puncte ale confruntării, iar titlul a rămas în orașul de pe malul Someșului Mic. 

Finalul a fost greu de digerat pentru fanii mureșeni, care și-au văzut favoriții învinși pentru a 5-a oară în tot atâtea finale susținute. Cu toate acestea, performanța este una de remarcat dacă luăm în considerare faptul că sportivii alb-albaștri nu s-au antrenat în cele două zile premergătoare jocului cu Phoenix Galați. Cu alte cuvinte, elevii lui Barnabas Szaszgaspar nu au pregătit deloc Final Eight-ul de la Sibiu, aflându-se în grevă. Mai mult, aceștia au amenințat cu neparticiparea la eveniment în cazul în care nu li se va achita drepturile salariale. În cursul zilei de marți conducerea clubului a acordat un salariu jucătorilor care mai apoi au făcut deplasarea la Sibiu.

În aceste condiții, BC Mureș Târgu Mureș a învins în optimile de finală pe Phoenix Galați (85-75) pentru ca mai apoi să treacă de campioana României, CSM CSU Oradea (81-71), iar în cele din urmă să piardă la un punct duelul cu ”U” BT Cluj-Napoca. Totul, în trei zile consecutive.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    frustrant
    N-as vrea sa fiu in pielea jucătorilor si suporterilor din Tg. Mures scăpînd victoria-pe care ar fi meritat-o, printre degete,capul sus, sunteți o echipa buna,care oricum veti prindere play off-ul, si poate va veni si posibilitatea unei revansa !!

    cu 7 ani în urmă (18.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!