Stiri Cupa României Masculin

F8 M. BC SCM Timișoara vs. CSM CSU Oradea, în direct pe Digi Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.02.2017

Ultima partidă din sferturile de finală ale Cupei României dintre BC SCM Timișoara și CSM CSU Oradea nu va fi televizată în direct pe unul dintre programalele DigiSport, ci începând cu ora 19:45 pe Digi Oradea. Apoi de la 21:00, DigiSport 4 va transmite confruntarea înregistrată. 

Celălalt meci al zilei, care va opune BC Mureș și Phoenix Galați va începe la ora 17:15 și va fi transmis în direct de DigiSport 4. 

Mâine, cu începere de la ora 18:00, U-BT și Steaua se vor întâlni în prima semifinală, meci transmis în direct de DigiSport 3. Ulterior, de la 20:30 se vor duela în cea dea doua semifinală câștigătoarele partidelor de miercuri, meciul fiind live pe DigiSport 4. 

În fine, vineri de la ora 19:00 se va juca marea finală, joc transmis tot de DigiSport 4, post care va transmite și All Star Game-ul, sâmbătă de la ora 17:00. 

*Foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!