Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Barnabas Szaszgaspar: „În ultimul meci din campionat cu cei de la Cluj le-am arătat că nu sunt invincibili, asta vrem să le arătăm și mâine”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.02.2017

Barnabas Szaszgaspar este un antrenor fericit după ce echipa sa a reușit calificarea în finala Cupei României, finală în care se va duela cu puternica formație a celor de la U-Banca Transilvania Cluj. BC Mureș a trecut în semifinalele competiției de CSM Oradea la 10 puncte diferențăm scor 81-71. Tot la 10 puncte au câștigat și în sferturi, 85-75 cu Phoenix Galați. 

„A fost un meci frumos, unul interesant și spectaculos, așa cum sunt deobicei partidele cu Oradea. Cum am spus și ieri, victoria cu Galați a fost una foarte importantă pentru noi pentru a ne debloca din punct de vedere moral, iar azi eram convins că vom juca mult mai bine. Pe această cale îmi felicit băieții, am practicat o defensivă foarte bună, i-am surprins și victoria este pe măsură.

Avem un timp scurt la dispoziție să ne refacem, avem mâine un meci extrem de dificil cu cei de la Cluj, dar o să ne jucăm șansa și sperăm într-un rezultat pozitiv.

Am avut un meci extraordinar la Cluj în campionat, cu siguranță le vor reaminti băieților de acest succes înaintea duelului de mâine. Le-am arătat atunci că nu sunt chiar invincibili, iar mâine vom încerca din nou același lucru. Vrem să luptăm până în ultima secundă”, a declarat la finalul întâlnirii tehnicianul mureșean, Barnabas Szaszgaspar. 

BC Mureș și U-BT Cluj s-au întâlnit în actualul sezon competițional de 2 ori, fiecare câștigând în deplasare. Trupa lui Mihai Silvășan s-a impus în Junglă cu 82-69, în timp ce elevii lui Barnabas Szaszgaspar nu le-au dat nicio șansă alb-negrilor în Sala „Horia Demian”, câștigând cu un categoric 104-89. 

Ultimul meci al ediției 2016-2017 a Cupei României se va disputa vineri seara în Sala Transilvania din Sibiu cu începere de la ora 19:00. Confruntarea care va opune BC Mureș și U-BT Cluj va fi transmisă în direct de DigiSport 4. 

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca sergiu_CMOS :

    Finala
    Ma astept la un meci greu diseara, Muresul ne-a tot batut in ultimii cativa ani, indiferent de lot si de forma de moment...

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    ark
    Eu vad meciul asta ca pe un test. Daca UBT bate Mures, demonstreaza inca odata ca e #1 in Romania.
    Cred ca o sa fie mai greu decat un meci cu Oradea, o echipa pe care a batut-o de fiecare data in ultimele partide si pe care o cunoaste bine.

    Sper ca Silva are o strategie buna, care ia in calcul schimbarile lotului Muresean

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Finala
    La finalul meciului Oradea-Mures operatorii de la Digi au fost foarte inspirati si au pus camerele pe cei din staff-ul Clujului care tocmai plecau dupa ce urmarisera (normal) si ei meciul sa vada cu cine joaca finala iar fetele lor (dupa parerea mea) nu erau prea relaxate ci mai degraba preocupate dand impresia ca nu sunt prea incantati ca joaca finala cu tigrii dar asta a fost impresia mea. Finala este deschisa la orice rezultat eu imi doresc sa fie un meci frumos, disputat cu fair play iar cei mai buni sa castige. I love this game!

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!