Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Bogdan Țîbîrnă: „Am avut o aruncare pentru a câștiga meciul, însă soarta a decis ca trofeul să meargă la Cluj”

Ana-Maria Tutunaru, Andreea Vlase

Ana-Maria Tutunaru, Andreea Vlase
14.02.2018

Formația orădeană a pierdut cu 61-64 în ultimul act al Cupei României. Clujenii au câștigat trofeul pentru a treia oară la rând.

Bihorenii au putut prelua conducerea cu trei secunde până la final, dar Pasalic a ratat de la distanță, când clujenii conduceau doar la o lungime. Bogdan Țîbîrnă a fost jucătorul orădean care a vorbit la conferința de presă de după meci.

„Mi-e foarte greu să găsesc cuvintele în aceste momente, însă vreau să-mi felicit echipa, staff-ul, toți fanii care ne-au susținut. După părerea mea, am făcut un turneu final bun. Am avut o aruncare pentru a câștiga meciul, însă soarta a decis ca trofeul să meargă la Cluj.

Când ne-am dus la 8 puncte trebuia să gestionăm mai bine acele momente, să încercăm să menținem acea diferență sau chiar s-o creștem. Însă n-am reușit și ei au venit peste noi”, a declarat Bogdan Țîbîrnă.

Pivotul a jucat 23:14 minute în finală, având 2 puncte și 7 recuperări, cu 5 indice al eficienței. La Final 8-ul Cupei României, de la Sfântu Gheorghe, jucătorul de 26 de ani a avut medii de 3.3 puncte, 4.3 recuperări, 1.3 pase decisive și 6.7 eficiență medie. A jucat 22:37 minute/meci, cu cinci minute în plus față de media din Liga Națională. Țîbîrnă a jucat pentru CSM CSU Oradea și în finala pierdută acum doi ani cu U-BT Cluj-Napoca. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    În 23 minute doar 2 puncte ... e clar că toate schemele au fost pt aruncari de la distanță, fiind sacrificat jocul pe pivot, de aici si numărul de recuperări, destul de mare as zice.

    cu 6 ani în urmă (14.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii