Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Claudiu Fometescu: „Este prima dată când ne gândim să începem și să continuăm să jucăm cu doi români pe teren”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.02.2017

Steaua CSM EximBank joacă în meciul de deschidere al Final Eight-ului Cupei României contra lui SCM U Craiova. Antrenorul formației militare, Claudiu Fomestescu, vede acest jocul ca unul dificil și echilibrat, mai ales că în ultima perioadă cele două formații nu au traversat o pasă prea bună:

„”Văd o partidă echilibrată. Cred că ambele echipe traversează o perioadă grea și de aceea va fi un meci greu pentru ambele formații.

Întrebat despre regula cu doi jucători români pe teren din Cupa României, tehnicianul român a spus că este pentru prima dată când trebuie să ia în calcul trimiterea a doi români din start pe parchet și așteaptă să vadă dacă echipa sa se poate adapta:

„O să vedem dacă ne vom adapta. Este prima dată când ne gândim să începem și să continuăm să jucăm cu doi români pe teren. O să vedem dacă ne adăptăm la sfârșitul meciurilor, la sfârșitul Cupei României.”

Claudiu Fomestescu a vorbit și despre noul format al turneului final al Cupei României:

„Este un format pe care l-a adoptat toată Europa aproape și cred că era timpul să facem și noi ceva în acest sens.”

Antrenorul orginar din Târgu Jiu nu se gândește la favoriți și speră doar ca echipa lui să-și îmbunătățească jocul și să ajungă cât mai departe:

„Nu cred că suntem în măsură să discutăm despre favoriți. Noi încercăm să ne facem jocul din ce în ce mai bun și să vedem dacă putem să mergem câte mai departe.”

În final, Claudiu Fomestesc a declarat că orice echipă prezentă la Sibiu se gândește și în același timp poate câștiga Cupa României:

„Este un obiectiv de care depinzi o săptămână, adică îți poți apropia un trofeu într-o săptămână, mai ales că noi nu am jucat primul tur preliminar și atunci este un obiectiv care se află la îndemână oricărei echipei care se află aici. Cred că toată se gândește la un moment dat să câștige.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!