Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Duelul echipelor din vest închide faza sferturilor de finală din Cupa României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.02.2017

BC SCM Timișoara și CSM CSU Oradea se duelează în ultimul sfert de finală al Cupei României. Una dintre cele două formații din vestul va completa careul de ași al Final Eight-ului Cupei României, turneu ce se desfășoara la Sibiu în perioada 14-17 februarie.

Cele două formații se vor confruntă din nou, la distanță de două săptămâni de ultima întâlnire directă din campionat. Atunci, BC SCM Timișoara reușea să câștige în fața campioanei după două reprize de prelungire, scor 85-84. Atât Timișoara cât și Oradea au reușit ulterior să acceadă în top 6 după prima fază a sezonului regulat și vin la Sibiu pentru turneul de cupă deja califcate în playoff.

Ambele formații ce încheie sferturile de finală ale Cupei României vin după un eșec în ultimul etapă de campionat. Timișoara a pierdut acasă în ultima secundă în fața lui CSU Sibiu, în timp ce CSM CSU Oradea a fost surclasată pe teren propriu de U BT Cluj-Napoca.

BC SCM Timișoara revine la turneul final al Cupei României după o pauză de un sezon. La ultima prezență, formația de Bega a câștigat trofeul la Pitești cu o echipă din care făceau parte Zlatko Jovanovic, Bogdan Popescu sau Vladimir Tica, iar pe banca tehnică se afla Dragan Petricevic.

CSM CSU Oradea se află la a patra participare la turneul final al cupei României. Bihorenii au jucat și au pierdut două finale, în 2014 în fața Energiei Târgu Jiu și 2016 contra lui U BT Cluj-Napoca.

Jocul dintre BC SCM Timișoara și CSM CSU Oradea este programat miercuri, 15 februarie, cu începere de la ora 19:45 și poate fin urmărit în direct la Digi Sport.

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!