Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Fanii din Târgu Mureș, mutați de oamenii de ordine în altă parte a Sălii Transilvania pe parcursul sfertului de finală

Dan Oancia

Dan Oancia
15.02.2017

Penultimul sfert de finală din cadrul Final Eight-ului de la Sibiu, dintre Târgu Mureș și Phoenix Galați, a început cu mici turbulențe în tribunele Sălii Transilvania. Vocalii fani ai ardelenilor, care și-au făcut simțită prezența încă din microbuzul cu care au venit la locul desfășurării disputei, nu și-au nimerit locul potrivit.

Odată intrați în interiorul sălii de pe malurile Cibinului, cei aproximativ 15 susținători înfocați veniți de la Târgu Mureș au fost escortați de către oamenii de ordine, după ce au fost sesizați de oficialii partidei, în partea opusă a sălii. Motivul? Unul întemeiat. Târgmureșenii, înarmați cu tobe, trompete și voci puternice s-au asezat pe locurile oferite de organizatori, chiar în spatele băncii de rezerve a adversarei Phoenix Galați, lucru interzis de regulament.

Conform Regulamentului general de organizare al competițiilor de baschet, articolul 12.30, este interzis ca suporterii ce folosesc tobe, trompete sau alte instrumente muzicale să se poziționeze în spatele mesei oficialilor și a băncilor echipelor, ci doar în latura opusă.

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Ciulin
    Chiar daca il prefer pe Ciulin ca arbitru in fata oricarui alt arbitru roman , ma enerveaza ca trebuie tot timpul sa iasa in evidenta. Cum sa dai anti-sportiv la Pesic? De-abia la atins pe jucator peste mana. Si asa de la +7 s-a strans meciul la +3.

    cu 7 ani în urmă (15.02.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @soso69
    Faultul nu se dicteaza in functie de intensitatea contactului ci in functie de locul contactului si prin urmare intrucat Pesici a dat direct peste mana si nu la minge a luat anti sportiv indiferent ca abia l-a atins. De altfel Pesici a si recunoscut faultul imediat. End of story

    cu 7 ani în urmă (15.02.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @oldboy
      Ce spui sunt noile reguli in cupele europene dar nu s-au aplicat la noi in campionat. Dacă era consecvent atunci trebuia sa mai dea minim 10 faulturi anti-sportive. Nici in Euroliga nu se dadea anti-sportiv la faza respectiva. Jucatorul era vu spatele la cos iar Pesic din spate il loveste peste mana. Daca era un contratac sau jucatorul era intr--o miscare catre cos at mai fi de înțeles desi nici atunci. Sa nu ma intelegi gresit, nu acuz ca i-a ajutat pe Mures vi doar consider exagerata decizia lui.

      cu 7 ani în urmă (15.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mofa:

      U2
      Greseala personala antisportiva nu s-a acordat pentru duritatea contactului. Pesic a faultat, arbitrul a fluierat greseala personala. Dupa fluierul arbitrului, jucatorul muresean a continuat actiunea spre cos, cum fac majoritatea jucatorilor, iar Pesic l-a agatat de mana a doua oara, intr-o faza cand nu mai avea nici un rost si risca sa provoace tensiuni in teren. U2 meritat.

      cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Se fluieră prima infracţiune...

      cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Nu se sanctioneaza niciodata un alt fault dupa fluier (doar in caz de lovire intentionata). Dupa primul fluier, jocul e oprit si nu mai conteaza decat daca jucatorul ataca cosul si exista posibilitatea de cos cu fault. Nu era cazul aici.
      Oricum ma bucur ca ne reintalnim cu Muresul pt ca tot timpul au fost meciuri frumoase atat pe teren cat si in tribuna.

      cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John2016 :

    Stire
    Da. Aceasta e cu adevărat o Stire. Au mutat 15 persoane de aici până acolo. Noroc că nu ati scris că acest turneu se suprapune cu turneele de U20. Si mulți tineri nu își pot ajuta echipa la U20 sau altii ar fi prins cateva minute aici. Să nu mai spunem că săptămâna trecută era vacanță. Și la școală și la Divizia B. Dar.. AMATORISMUL federației e pe bani, pe salarii, nu pe promovarea tinerilor. S-a văzut si la loturile de juniori ce selecții și rezultate au fost.

    cu 7 ani în urmă (15.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii