Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Florin Nini: „Va fi un meci interesant în care vom da totul să ne calificăm”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
15.02.2017

Phoenix va juca în premieră la un turneu final. Echipa gălățeană va întâlni miercuri în sferturile de finală din Cupa României pe BC Mureș. Cele două echipe și-au împărțit victoriile în campionat unde sunt și vecine de clasament.

„Pentru clubul nostru, în cel de-al doilea an de participare în elita baschetului masculin, este o mare bucurie că participăm la Cupa României, drept urmare vom trata cu toată seriozitatea și ambiția această competiție. Jucăm cu Mureș care este o echipă mult mai experimentată și mai rutinată în ce privește miza și presiunea unei competiții de asemenea anvergură, să nu uităm că are 3 finale în 4 ani și mulți din jucătorii din sezonul trecut sunt în această echipă. Noi am schimbat din mers doi jucători și acest lucru încă se vede, dar muncim mult și dorim să devenim o echipă valoroasă a campionatului.

Îmi doresc să ne calificăm și trebuie să jucăm atent și agresiv pentru a putea opri acțiunile valoroșilor jucători ai echipei din Mureș. Ca să nu mai spun de regula cu doi români care în momentul de față nu ne avantajează dacă e să compar experiența jucătorilor români ai echipei din Mureș cu a celor din echipa noastră. Excepția se cheamă Guțoaia care cu siguranță va aduce un aport important în jocul nostru. Va fi un meci interesant în care vom da totul să ne calificăm, ne va fi greu dar totul depinde de noi” a declarat antrenorul de la Phoenix Galați, Florin Nini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!