Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Ionuț Drăgușin: „Cred că e cel mai frumos sentiment pe care l-am trăit în ultimii ani de baschet”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
13.02.2018

BC SCM Timișoara a cedat cu 75-77 în disputa cu deținătoarea ultimelor două cupe, U-BT Cluj. Bănățenii au oferit o replică foarte bună campioanei, după ce în ziua anterioară au trecut de BC CSU Sibiu după trei overtime-uri.

Pivotul Ionuț Drăgușin a declarat după meci că este mândru de realizările echipei sale la turneul final.

„Un meci greu, cu o echipă foarte bună. Am venit și un pic obosiți, zic eu. Cred că am făcut un meci bun. Lăsând la o parte rezultatul, eu sunt mândru de modul cum am jucat, până la urmă. Că rezultatul n-a fost în favoarea noastră, este corect. Dar eu zic că absolut toți băieții din vestiarul ăla ne-am dat fiecare picături de energie, pe care am mai avut-o după meciul de ieri, să câștigăm. Dacă noi am jucat 55 de minute ieri, iar ei au jucat 40 și astăzi am putut fi tot meciul, cred că nu le-a fost un meci ușor cu noi. Cred că ne putem autodepăși de fiecare dată.

Eu țin să-mi felicit băieții și echipa noastră și tot ceea ce am făcut aici. Dacă vom juca așa, am demonstrat și ieri, și astăzi, că vom fi o nucă tare pentru toată lumea. Cred că nu sunt subiectiv, sunt realist. Îmi place modul cum ne-am dăruit, cum ne-am implicat, cum ne-am susținut între noi. Zilele astea chiar am fost o echipă, cele două meciuri. Eu cred că e, să-i spunem așa, cel mai frumos sentiment pe care l-am trăit în ultimii ani de baschet. Într-adevăr, un colectiv. Impresionant, nu vreți să știți cum trăim momentele, un vestiar senzațional”.

Pivotul de 2,21 a încheiat partida în fața campioanei cu 9 puncte și 9 recuperări în 19:24 minute. A marcat toate cele patru aruncări de două puncte pe care le-a încercat și a transformat o liberă din două. A fost eliminat pe final cu 5 greșeli personale. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara violaman :

    daruire
    Va multumim pentru felul in care ati jucat aceste doua meciuri cu doua dintre cele mai bune (daca nu chiar cele mai bune) echipe ale momentului in Romania. Capul sus ca ne asteapta play-off-ul.

    cu 6 ani în urmă (13.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii