Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Ionuț Drăgușin: „Putem face un turneu reușit. Am demonstrat că putem juca cu oricine, oriunde”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.02.2018

BC SCM Timișoara întâlnește BC CSU Sibiu în sferturile de finală ale Cupei României. Pivotul timișorenilor, Ionuț Drăgușin, crede că echipa sa este într-o creștere de formă și speră la un turneu reușit.

„Ideea e că până la urmă nu avem ce pierde. Trebuie să mergem acolo să jucăm, să simțim că jucăm baschet. Eu zic că putem face un turneu reușit. Acum, ce loc vom ocupa, câte meciuri vom câștiga, rămâne de văzut. Suntem într-o urcare de formă, după cea mai puțin reușită de la sfârșitul anului trecut și începutul anului acesta. Acum chiar suntem pe o traiectorie ascendentă.

Despre meci eu zic că șansele sunt egale. Am demonstrat că putem juca cu oricine, oriunde. Depinde de forma noastră la momentul respectiv, în ziua meciului. Dacă vom fi așa cum suntem în ultima perioadă, eu zic că nu vom avea probleme”, a declarat pivotul de 2,21.

„Leii” nu consideră că regula cu 2 români în teren le pune probleme pentru că au folosit cel puțin doi jucători autohtoni în multe partide din campionat.

„Pentru noi presupun că e un avantaj sau cel puțin așa o văd eu acum. Având în vedere că avem români pe care ne putem baza și care joacă, până la urmă, în campionat chiar și cu regulă, chiar și fără regulă. Cred că nu foarte multe echipe se pot bucura de acest avantaj. Acum vom vedea cât de benefic ne va fi acest lucru la Sfântu Gheorghe”, a mai spus Ionuț Drăgușin.

Pivotul a câștigat Cupa României în 2011, cu Gaz Metan Mediaș. În finala cu Steaua Turabo medieșenii s-au impus cu 71-61. Drăgușin a încheiat în double-double acea partidă, cu 10 puncte și 12 recuperări în aproape 24 de minute.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara se joacă duminică, de la ora 17:15, fiind transmis de DigiSport4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii