Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Komatina și Drăgușin, cele mai multe puncte în eliminarea Timișoarei din Cupa României

Dan Oancia

Dan Oancia
16.02.2017

Foto: Dragoș Dumitru

BC SCM Timișoara a fost fără replică ieri seară, sub cupola sălii Transilvania din Sibiu, în sfertul de finală al Cupei României contra lui CSM Oradea. Cu ratări numeroase, depășiți în duelurile individuale, slabi în defensivă, minusuri coroborate cu o evoluție spectaculoasă a Oradiei a făcut ca scorul încă de la pauză să fie 25-50, pentru un final la +20, 72-92.

De la timișoreni, Drăgușin a dus lupte grele sub panouri, încercând să devină o umbră de lumină în jocul negru al echipei sale. Pivotul bănățenilor a terminat partida cu 13 puncte și 17 la eficiență. Din cele șapte aruncări pe care le-a avut din interiorul semicercului a transformat cinci, având 71% procentul de reușită, în timp ce de la libere a transformat trei din cinci, 60%. Sub panouri și-a trecut în cont șapte recuperări, cinci ofensive și 2 pe apărare, având și alte două pase decisive.

Milos Komatina a fost cel mai bun marcator al trupei din Banat, având 17 puncte, dar fiind slab de la distanță, cu procentaj 0% de reușită, trei din trei ratate. În cele peste 27 de minute petrecute pe parchet a transformat șase aruncări din opt din interiorul semicercului, fiind la 75%, și a ratat o singură aruncare din șase de la linia de libere, având patru recuperări.

Sunt, de altfel, singurii jucători care au avut două numere în dreptul punctelor marcate, următorii în această statistică fiind Mladen Jeremic, cu 9 puncte (2 recuperări și 3 pase decisive), Octavian Popa Calotă, cu 8 puncte (4 recuperări, 3 pase), Diaz, 6 puncte (4 recuperări), Păun, 4 puncte, Flowers – 5 pct (3 rec., 2 pase) și Rambo cu doar 1 punct.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!