Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Mihai Silvăşan: „Pregătim o tactică specială pentru meciul cu Steaua”

Paul Olar

Paul Olar
16.02.2017

U-Banca Transilvania şi Steaua CSM EximBank Bucureşti îşi dau întâlnire astăzi, în semifinalele Cupei României. Această confruntare opune două dintre formaţiile cu pretenţii în actuala stagiune, astfel că Mihai Silvăşan preconizează o întâlnire dificilă.

”Urmează pentru noi meciul cu Steaua, unul foarte greu, cu o echipă foarte bună a campionatului nostru. Sunt convins că sunt foarte dornici să câștige, după ce i-am învins de două ori în acest sezon. Atât ei, cât și noi vom da tot ce avem mai bun în noi pentru a câștiga, eu sper ca la ora meciului să fim suficient de concentrați și să avem intensitatea necesară pentru a ieși noi învingători din această bătălie. Pregătim o tactică specială pentru meciul de mâine, nu neapărat prin prisma românilor prezenți pe parchet, deși este diferit când joci în aceste condiții. Când ai doi români în permanență pe teren îi responsabilizezi mai mult și pot apărea evoluții foarte bune pentru ei, cum a fost cazul lui Mihai Paul și Cătălin Baciu în meciul lor de ieri, cu Craiova. Ei sunt, însă, jucători de valoare și pot oricând să facă meciuri bune, dar eu sper că nu va fi cazul cu noi, datorită în primul rând apărării noastre, una care va trebui să fie foarte agresivă”, a spus Silvăşan, conform u-bt.ro.

Încleştarea dintre U-Banca Transilvania şi Steaua CSM EximBank va începe la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!