Stiri Cupa României Masculin

F8 M Mihai Silvășan: „Au avut șansa lor să câștige, însă noi l-am avut astăzi pe Rasic”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
17.02.2017

U BT Cluj-Napoca a câștigat pentru al doilea sezon consecutiv Cupa României. Formația clujeană a dispus în ultimul act de BC Mureș cu scorul de 79-78, după un final nebun în care Aleksandar Rasic a marcat coșul decisiv.

Mihai Silvășan a vorbit la finalul partidei care i-a adus în palmaresul de antrenor principal prima Cupă a României. Tehnicianul clujean și-a felicitat jucătorii și în special pe Aleksandar Rasic, cel care și-a asumat pe final câteva aruncări importante, inclusiv cea care a trimis cupa la Cluj. Silvășan nu a uitat să felicite și echipa adversă pentru jocul prestat:

„Un meci foarte intens, un meci demn de o adevărată finală. Ambele echipe au trecut peste oboseala acumulată în acest turneu și au dat tot ce au avut mai bun ca să câștige. A fost un efort extraordinar din partea ambelor echipe, îi felicit pe cei din Târgu Mureș pentru meciul prestat, pentru replica oferită. Au avut șansa lor să câștige, însă noi l-am avut astăzi pe Rasic, un jucător de foarte mare experiență care își asumă astfel de aruncări și îl felicit pentru asta. Nu în ultimul rând, vreau să îmi felicit jucătorii, au fost extraordinari, au dat tot ce au avut mai bun de la primul până la ultimul, au fost plini de pozitivitate în aceste trei zile, chiar dacă nu am avut momente dintre cele mai bune, mai ales în meciul de astăzi, însă nu trebuie uitat, acum ne bucurăm 2-3 zile, însă adevăratul nostru obiectiv urmează. Astăzi, mâine, duminică sărbătorim și de luni începem să ne gândim la campionat, care este adevăratul nostru obiectiv.”

foto: Ana-Maria Mătușoiu

9 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Csm
    Si noi l-am avut pe Victor Mihalcea, mai lipsea femeia de serviciu...care era prin tribune:))) . Apropo, tinem un crainic la Antonio Alexe mult sub valoarea acestui one man show, chemat la f8. Temă de casă.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe soreli :

    Ha, ha, ha !
    ASSESOFT REDIVIVUS ?

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2:

      Soreli
      Ei ei ce te roade invidia micuțule

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Asa ma
      Ai dat pe google translate sa poți desena cumva cele 2 cuvinte?

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Ignore, este troll cu doua conturi!

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    @soreli
    că domn nu pot să îti spun. Atât!

    cu 7 ani în urmă (18.02.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    Silvă
    Un sincer BRAVO! Atât!

    cu 7 ani în urmă (18.02.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257 :

    .
    rasic a fost extraordinar ... fara indoiala, dar i-as da credit si lui moldoveanu ... a stat 40 min pe teren, a facut 15 recuperari, a dat vreo 17p, plus ca el si dykes au fost singurii care au putut apara pick/roll-ul facut sus de mures (alte combinatii n-au fost de success nici cu trap nici cu hedge)

    cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      Vlad
      A fost extraordinar întregul turneu. Fără el nu am fi câştigat.

      cu 7 ani în urmă (18.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii