Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Mihai Silvășan: „Le-am spus băieților că trebuie să ne ridicăm la agresivitatea adversarului, să nu cedăm niciun centimetru în teren”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.02.2017

U-Banca Transilvania Cluj a câștigat în fața celor de la Steaua CSM EximBank București la 13 puncte diferență, 88-75, reușind astfel să-și asigure prezența în ultimul act al Cupei României. Antrenorul deținătoarei trofeului, Mihai Silvășan, a vorbit în cadrul conferinței de presă de la final despre micile detalii care au făcut diferența în partida de azi

„Este mai puțin important că este a treia victorie cu Steaua, este important că am reușit să câștigăm destul de clar un meci eliminatoriu, un meci de care pe care. Am fost foarte concentrați încă de la începutul meciului. Am avut o apărare foarte bună, băieții veniți de pe bancă și-au făcut foarte bine treaba. Datorită unei apărări foarte bune am reușit să ne distanțăm la 20 de puncte, dar apoi, din păcate, după pauză ne-am relaxat puțin și am luat niște decizii proaste, am pierdut niște mingi ușoare și așa le-a dat șansă să revină la 10 puncte în spatele nostru. Totuși pe final am demonstrat că putem controla jocul, având în echipă niște jucători experimentați care nu-și pierd cumpătul, iar așa am reușit să ne calificăm în finală.

A fost un meci cu miză foarte mare, eu le-am spus băieților înainte că steliștii sunt nevoiți să facă orice le stă în putință ca să învingă azi. Nu este ușor să pierzi două meciuri cu o echipă și apoi să te bată a treia oară. Știam faptul că vor juca agresiv, iar eu le-am zis că trebuie să ne ridicăm la agresivitatea adversarului, să nu cedăm niciun centimetru în teren”, a sublininat fostul căpitan al Clujului, actualmente antrenor principal. 

Mihai Silvășan a câștigat anul trecut finala Cupei României din postura de antrenor secund al formației clujene, iar acum are șansa să o facă și din postura de principal. Finala se va juca mâine de la ora 19:00 iar adversara Clujului va veni din semifinala dintre CSM CSU Oradea și BC Mureș 

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe zodiac :

    Silva
    "din postura de antrenor secund"

    cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Bravo ma
      Limitat mai esti😂 Secund sau nu sper sa aducă titlul.

      cu 7 ani în urmă (16.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!