Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Mihai Silvășan: „Vreau să felicit echipa Timișoarei pentru felul în care a luptat”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
13.02.2018

După ce CSM CSU Oradea a reușit să treacă de CSM Steaua Eximbank București, scor 71-65, U-BT Cluj-Napoca s-a impus la două puncte și s-a calificat din nou în finala Cupei României.

La conferința de presă ce a urmat celei de-a doua semifinale, tehnicianul clujenilor a comentat victoria echipei sale, arătându-se mulțumit de rezultat, dar nu de joc.

„La rândul meu, vreau să felicit echipa Timișoarei pentru felul în care a luptat. Deși meciul de ieri a fost greu pentru ei, le-am spus băieților să nu ne bazăm pe acest aspect deoarece ei vor veni să lupte și așa au și făcut. Pe de altă parte, mă bucur că am reușit să câștigăm chiar dacă nu am făcut un meci foarte bun din multe puncte de vedere, însă victoria este victorie. Am realizat ceea ce ne-am dorit și anume să jucăm mâine cu trofeul pe masă.”

De asemenea, Silvășan a prefațat duelul din finală cu CSM CSU Oradea, abordând o atitudine echilibrată.

„Va fi un meci care pe care. Întâlnim o echipă foarte bună ce are multe calități și mulți jucători care pot să facă diferența. La fel suntem și noi și ne dorim foarte mult victoria, așa cum și-o doresc și adversarii noștri. Prin urmare, cred că va fi o luptă pe cinste. În legătură cu ziua de pauză pe care au avut-o ei, nu mai contează când joci cu trofeul pe masă. Noi avem un meci, avem 40 de minute în care trebuie să dăm tot ce avem mai bun posesie după posesie. Aceasta trebuie să fie mentalitatea noastră pe care voi încerca să le-o transmit băieților.”

În finalul declarației, antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca și-a exprimat opinia despre regula jucătorilor români, acolo unde clujenii beneficiază de doi străini naturalizați.

„Deși Oradea are români buni, nu putem ascunde faptul că Giordan este un avantaj pentru noi. Cu toate acestea, noi ne-am luptat ca să îl avem și mă bucur că este la echipa noastră. Dacă acestea sunt regulile, jucăm după ele. Dacă regulile erau diferite atunci încercam să găsim alte soluții și cu siguranță tot era bine.”

Finala dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea se va disputa marți 13 februarie de la ora 19:00 și se va putea vedea în direct la Digisport 3.

*foto: Andreea Vlase

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara violaman :

    rusinica
    sa nu uitati sa rezolvati cu cei trei jucatori in plus!

    cu 6 ani în urmă (13.02.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Cluj
    Ar fi ceva in neregula sa nu fie ajutati. Au avut si noroc in cele doua meciuri de pana acum. Ei nu au jucat stralucit, iar Pitestiul a avut sub 40% la FG si Timisoara a ratat mult pe final.

    cu 6 ani în urmă (13.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!