Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Pratt și Cooper, în double-double cu BC SCM Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
12.02.2018

pratt cooper csu sibiu

CSU Sibiu s-a văzut condusă la 18 puncte în primul sfert, a reușit să revină incredibil, a avut chiar și victoria în mână, dar cu toate acestea echipa condusă de Dan Fleșeriu a pierdut duelul din primul tur al turneului final al Cupei României, scor 103-101 după trei reprize de prelungiri cu BC SCM Timișoara.

Monyea Pratt și Chris Cooper au fost performerii echipei de pe malul Cibinului, ambii cu câte un double-double. Pratt a reușit 18 puncte, 14 recuperări, 6 pase decisive, 6 intercepții, 3 capace, dar și 3 mingi pierdute. El a avut 4/8 de la 2 puncte, 1/6 de la 3 puncte și 7/12 de la libere, pentru un indice al eficienței de +26. În această partidă Pratt a jucat 47:11 minute.

Chris Cooper a strâns în acest meci 17 puncte și 16 recuperări, din care 9 au fost ofensive. El a mai adunat 4 pase decisive, 4 capace și 2 turnovers, cu 7/16 din acțiune și numai 3/13 de la libere! De reamintit însă că una dintre libere a fost ratate intenționat de american, care a reușit să recupereze mingea să o bage în coș pe finalul primei reprize de overtime, egalând la acel moment scorul la 88-88. În acest meci Cooper a jucat 41:02 minute.

Cei doi au fost urmați pe tabela de marcaj de Radu Paliciuc cu 16 puncte, Tyler Laser 14, Mirel Dragoste 13 puncte și Marcel Davis 10.

Se remarcă procentajul cumulat extrem de mic la libere al celor doi lideri ai Sibiului (10/25 40%). De altfel, Sibiul a avut o seară dezasatruoasă la nivelul liniei de fault, unde au marcat doar 26 din cele 48 de aruncări disponibile, pentru un procentaj de 54%.

*foto: Andreea Vlase

1 comentariu la aceasta stire:
  • BogDanBogDan :

    pfff
    cooper sa puna mana sa exerseze la libere ca e vai mama lui.

    cu 6 ani în urmă (12.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!