Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Radu Paliciuc a reușit cel mai bun meci al carierei în sferturile de finală ale Cupei României

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
15.02.2017

 

CSU Sibiu a pierdut partida cu U BT Cluj-Napoca și implicit șansa de a avansa în Final Eight-ul Cupei României. Gazda evenimentului a cedat la scorul de 88-70, însă este de lăudat prestația lui Radu Paliciuc, care a reușit în partida cu U BT cel mai bun meci al carierei.  

Românul din lotul lui CSU Sibiu a fost trimis de Dan Fleșeriu în primul cinci și a confirmat mai bine decât a făcut-o în cele două partide din campionat în care a jucat ca titular.

Potrivit statisticilor de pe site-ul Federației Române de Baschet, evoluția lui Radu Paliciuc din sferturile de finală ale Cupei României este cea mai bună de până acum din cariera jucătorului. Extrema lui CSU Sibiu a jucat 30:09 minute, timp în care a totalizat 19 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții, pentru un indice al eficienței de 28 de unități. Astfel, Paliciuc a fost lider la capitoul eficiență în prima zi a Final Eight-ului, fiind urmat de Vlad Moldoveanu, cu un indice de 23 de unități.

În Liga Națională de Baschet Masculin, Radu Paliciuc are medii statistice de 3.8 puncte pe meci, 1.9 pase recuperări și 0.6 pase decisive. În Cupa României, românul are medii de 13 puncte pe meci, 6.5 recuperări și 2 pase decisive.  

 

 *foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Felicitari
    Intradevar cel mai bun meci al lui in echipamentul galben albastru. Sunt comvins ca va continua in aceeasi nota si sper sa-l vad si la anul la Sibiu.

    cu 7 ani în urmă (15.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii