Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Steaua CSM EximBank, prima semifinalistă

Silviu Isailă

Silviu Isailă
14.02.2017

Steaua CSM EximBank se impune în fața celor de la SCM U Craiova, scor 83-63, într-o partidă ce a contat pentru sferturile de finală ale Cupei României. Echipa din capitală va evolua în semifinală împotriva învingătoarei dintre CSU Sibiu și U BT Cluj-Napoca.

Primul meci din sferturile de finală ale Cupei României începe cu un run de 17-0 pentru echipa din capitală. Primul coș al oltenilor a fost marcat la jumpătatea actului inaugural de către Cătălin Burlacu. După primele zece minute de joc, Steaua CSM avea un avantaj de 16 puncte, scor 23-7. În actul secund, echipa antrenată de Claudiu Fometescu și-a majorat avantajul, scorul pauzei fiind 48-27.

În primele minute ale sfertului trei, SCM U Craiova a dat semne de revenire, venind la 15 puncte în spatele adversarului, scor 53-38. Scorul indicat de tabela de marcaj înaintea ultimelor zece minute de joc a fost 61-48. Steliștii s-au distanțat din nou pe tabela de marcaj, scor 67-50, cu aproximativ șapte minute rămase din meci. Cătălin Burlacu a părăsit terenul de joc cu șase minute înainte de finalul partidei, fiind eliminat pentru cinci greșeli personale. Echipa din Bănie nu a avut forța necesară să revină și astfel, Steaua CSM EximBank este prima echipă calificată în semifinalele Cupei României.

Cel mai bun marcator al echipei din București a fost Mihai Paul cu 15 puncte la care a mai adăugat 3 recuperări și 3 pase decisive. Nikola Malesevic a terminat partida cu 14 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă, Darius Hargrove a reușit 15 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. Jamar Abrams a terminat partida cu 13 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Prima fraza,
    d-le Isaila, are o mica eroare. Poate mai puteti corecta pina nu va treziti cu aprecieri "amicale"....

    cu 7 ani în urmă (14.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii