Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Steaua - SCM U Craiova, partida de debut a Final 8-ului Cupei României

Eduard Popa

Eduard Popa
13.02.2017

Steaua CSM Eximbank Bucureşti şi SCM Universitatea Craiova reprezintă meciul de debut al Final 8-ului Cupei României, desfăşurat la Sibiu în perioada 14-17 februarie. 

Steliştii vin la partida din Cupa României după două victorii consecutive în Liga Naţională, 77-65 pe teren propriu cu BCM U Piteşti şi 93-87, după prelungiri, în deplasarea de la BC Mureş Târgu-Mureş. Cele două victorii vin după un început mai dificil de an pentru elevii lui Claudiu Fometescu, în care au înregistrat trei înfrângeri în primele 4 partide din 2017. Astfel, steliştii rămân pe locul doi în clasamentul LNBM, cu 14 victorii şi 5 înfrângeri.

De partea cealaltă SCM U Craiova vine după ce a reuşit o victorie clară în faţa celor de la BC Mureş, scor 91-72. A fost prima victorie a oltenilor după 6 partide în care nu au pierdut la mai mult de 6 puncte. Din cauza acestor înfrângeri la limită, echipa lui Vladimir Vuksanovic se află doar pe locul 10 din 11 echipe în clasamentul LNBM, cu 5 victorii şi 14 înfrângeri.

Duelul din sferturile Cupei României dintre Steaua şi SCM U Craiova reprezintă a 16-a partida dintre cele două echipe. Până acum scorul direct este de 11-4 pentru Roş-Albaştri. În ultimul meci, desfăşurat în Liga Naţională pe 3 decembrie 2016, Steaua a trecut de Craiova cu 101-78. Runkauskas a înscris atunci 17 puncte, secondat de Dudzinski cu 15, iar cel mai bun marcator al partidei a fost Jamar Abrams, din partea oltenilor, cu 18 puncte.

Meciul dintre Steaua CSM Eximbank şi SCM U Craiova va avea loc marţi, 14 februarie, de la ora 18:00 şi va putea fi urmărit pe Digi Sport 4.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu JCN :

    :))
    catalin , welcome to Sibiu :D

    cu 7 ani în urmă (13.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!