Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Titus Nicoară: „Diferența s-a făcut la începutul meciului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.02.2017

Titus Nicoară și CSM Oradea și-au asigurat calificarea în penultimul act al Cupei României, după victoria concludentă din sferturi cu BC Timișoara, scor final 92-72. Bihorenii au început partida ca din tun și au continuat în același ritm până la final, lucru evidențiat și de Nicoară la conferința de presă de la finalul meciului. 

„Cred că diferența s-a făcut la începutul meciului, am început foarte bine, rotația jucătorilor a mers la fel de bine, am avut un ritm ridicat și în cele din urmă am dus diferența rapid la 20 de puncte. Ne-am făcut singuri meciul mai ușor. Cu siguranță am venit aici la Sibiu să câștigăm cupa, am făcut un prim pas spre finală, Mureșul a câștigat azi la 10 puncte cu Galați. Va fi la fel un meci greu mâine, trebuie să începem foarte bine, dispunem de mulți jucători fie români, fie străini foarte buni, avem o rotație foarte lungă, cred că dacă reușim să ne impunem ritmul putem câștiga orice meci”, a spus Titus. 

Orădeanul a stat 18 minute pe parchet împotriva bănățenilor, timp în care și-a trecut în cont 5 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă, dar și o minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 8 unități. 

Nicoară și compania vor da piept în semifinale cu BC Mureș Târgu Mureș, joc programat mâine seară de la ora 20:30 în Sala Transilvania din Sibiu. Dacă vor reuși să învingă trupa din Târgu Mureș în reeditarea ultimei finale din LNBM, roș-albaștri se vor duela în marea finală cu învingătoarea celeilalte semifinale dintre U-Banca Transilvania Cluj și Steaua CSM EximBank București. 

*Foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!