Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Tudor Costescu: „Ceea ce s-a întâmplat astăzi pe teren îmi doresc din tot sufletul să nu se mai întâmple vreodată”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
15.02.2017

BC Timișoara a cedat partida din sferturile de finală ale Cupei României. Timișorenii au pierdut la scor în fața celor de la CSM Oradea, care s-au impus la o diferență de 20 de puncte: 92-72.

La finalul partidei, antrenorul lui BC Timișoara, Tudor Costescu s-a decalarat nemulțumit de jocul prestat de formația sa, lăudând în schimb evoluția adversarilor.   

„Am venit aici complet nepregătiți, s-a dovedit.  Felicit Oradea, noi am fost o umbră a unei echipe care ar vrea să se bată pentru Cupa României, cu o lipsă totală de atitudine, fără orientare în teren, a fost un meci dezastruos pentru noi. Cred că mai jos decât atât nu putem ajunge din punct de vedere al jocului, așa că am speranțe că o să putem juca mai bine. Evident că trebuie să schimbăm ceva în jocul nostru față de meciul de astăzi și știu că avem forța și posibilitatea să facem acest lucru. Însă ceea ce s-a întâmplat astăzi pe teren îmi doresc din tot sufletul să nu se mai întâmple vreodată. Este un meci clasic, în care atitudinea a făcut diferența. Ei au intrat extrem de montați, faptul că joacă în Europa dovedește că știu să joace astfel de meciuri, noi am dat impresia că ni se cuvine un coș marcat sau o recuperare și ei au muncit foarte mult pentru aceste mingi. Au meritat fiecare punct, au avut execuții deosebite. Noi n-am știut să le dăm vreo replică din punct de vedere al atitudinii”, a declarat Tudor Costescu.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!