Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Vlad Moldoveanu: „Suntem cea mai bună echipă a campionatului”

Paul Olar

Paul Olar
13.02.2017

Având la activ rezultate excelente în actuala ediție a Ligii Naționale, U-Banca Transilvania și-a anunțat indirect intenția de a câștiga Cupa României. Clujenii dau piept în sferturi cu CSU Sibiu, iar atmosfera din Sala Transilvania va fi incendiară.

Într-un interviu acordat astăzi Televiziunii Române, Vlad Moldoveanu a prefațat confruntarea cu sibienii. Internaționalul român laudă trupa lui Dan Fleșeriu, fiind însă de părere că U-BT este cea mai puternică grupare a campionatului.

Vlad, sâmbătă ţi-ai sărbătorit ziua în stil mare, cu o victorie împotriva campioanei. Cum a fost acest moment pentru tine?

A fost un meci important pentru noi. După cum a spus şi Silvă, noi mergem cu gândul să câştigăm fiecare partidă. Este important să construim această mentalitate în continuare. Nu trebuie să o lăsăm mai moale, nu asta vrem să construim aici. A fost o partidă bună pentru noi, dar a trecut şi acum ne gândim la Cupa României.

Ce părere ai despre turneul final al Cupei României?

Meciul cu Sibiu va fi o finală. Începem turneul cu echipa gazdă, o echipă în formă. De altfel, cred că Sibiul este cea mai omogenă echipă și asta se vede.

Vă avantajează faptul că veţi juca cu doi români în permanenţă pe teren?

Cred că da, însă este o schimbare destul de mare pentru unele echipe. Pentru noi nu ştiu dacă este o schimbare imensă. Au fost multe meciuri în care atât eu cât şi Rolland Torok am jucat minute bune. La fel poate intra şi Piticul (nr. Tudor Gheorghe) să ne ajute.

Este Kevin Hardy cel mai periculos jucător al lor?

Greu de spus. Am zis şi mai devreme, ei se bazează pe jocul de echipă. Fiecare jucător este important pentru ei. Hardy este cel mai spectaculos jucător. El sare în ochi pentru orice spectator. Per total, eu zic că au 5-6 jucători extrem de periculoşi.

Plecaţi cu prima şansă la câştigarea Cupei luând în calcul faptul că aţi dominat campionatul?

Nu ştiu dacă am dominat într-adevăr campionatul, însă suntem cea mai bună echipă a campionatului.

Vei juca şi la All Star Game. Ce înseamnă acest lucru pentru tine?

Este o plăcere pentru mine, dar mă voi gândi la All Star Game doar sâmbătă dimineața.

8 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U
    Om fi noi cea mai buna echipa a campionatului da si Oradea ii tot pe acolo!

    cu 7 ani în urmă (14.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    @arm
    Rezultatele spun altceva

    cu 7 ani în urmă (14.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca ARK:

      ,
      Chiar luand in calcul oboseala oradeana

      cu 7 ani în urmă (14.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257 :

    modestie
    io zic sa ne vedem de lungul nasului si sa incercam sa castigam fiecare meci ...

    pe oradea i-am batut de in ultimele 12 meciuri de 8 ori ... singurul bai ca ei le-au castigat pe cele mai importante 3 ... si au devenit anul trecut campionii romaniei indiferent de cate infrangeri au avut in meciurile directe :)

    all in all bine zice ARM

    cu 7 ani în urmă (14.02.2017)
    • streetball44:

      Corect
      Total de acord.

      cu 7 ani în urmă (14.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      VM
      Increderea in sine si in echipa e ceva pozitiv in cazul lui VM care e un tip realist si cu bun simt.
      In plus, sunt sigur ca declaratia are si scop tactic, atat pentru coechipieri - sa i incurajeze, cat si pentru adversari - sa i descurajeze, avand in vedere ca VM si-a asumat rolul de lider de echipa in contextul in care Jucan nu prea are legitimitate in fata grupului, nu se poate valida ca lider avand in vedere calitatea slaba baschetului pe care il presteaza.

      cu 7 ani în urmă (14.02.2017)
    • streetball44:

      studentU
      Intr-un fel e corect ceea ce zici, dar declaratiile de genul pot avea si efect invers - de cele mai multe ori, poti pune involuntar presiune pe tine cand zici "suntem favoriti, suntem cei mai tari" etc. Presiunea de a invinge mereu, indiferent de ce. Sigur, mentalitatea e cea potrivita, sa invingem mereu si sa ne luptam pentru asta pana la final.

      cu 7 ani în urmă (14.02.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      @studentU
      sper sa nu fi fost inteles gresit, vlad e un tip modest cu incredibil bun simt ... si pe de alta parte cred ca e cel mai bun jucator din camptionat (chiar daca rolul lui preferat e cel de "scrapper" iar la cluj tre sa faca mult mai mult)

      cu 7 ani în urmă (14.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!