Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC Baschet Arad a oficializat transferul lui Adrienne Webb

Valentin Todea

Valentin Todea
04.07.2019

FCC Baschet Arad a oficializat transferul lui Adrienne Webb

FCC Baschet Arad a anunțat un nou transfer, de această dată fiind vorba despre Adrienne Webb, o cunoștință mai veche a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Gruparea arădeană anunță că jucătoarea de pozițiile 2-3 a semnat o înțelegere valabilă pentru următorul sezon.

În vârstă de 28 de ani, Webb sosește la Arad din campionatul Italiei, de la Fila San Martino. Alături de această echipă a reușit să ajungă în semifinalele din Serie A, înregistrând medii statistice de 11.7 puncte, 3.0 recuperări și 1.1 pase decisive.

Baschetbalista din Statele Unite ale Americii are o experiență vastă în ceea ce privește campionatul românesc, fiind legitimată până acum la patru echipe în țara noastră: CST BC Alexandria, Olimpia CSU Brașov, CSU Alba Iulia și ACS Sepsi Sfântu Gheorghe. Alături de gruparea din județul Covasna a reușit să cucerească în 2018 titlul în LNBF, Cupa României dar și să aibă evoluții notabile în EuroCup.

Pe când activa la CSU Alba Iulia, Webb și-a adjudecat Liga Europei Centrale și medalia de argint în campionatul intern, ambele în 2016. La Brașov a cucerit de asemenea o medalie de bronz în Liga Națională în sezonul 2016-2017.

Adrienne Webb a oferit și o declarație pentru site-ul oficial al echipei galben-albastre:

“Sunt fericită de oportunitatea de a face parte din familia Arad în noul sezon. Simt că putem realiza ceva important și mă bucur să vin la una dintre cele mai importante echipe din România. Un club puternic, care concurează an de an la cel mai înalt nivel. O să dau totul pentru echipă și sper ca suporterii să fie alături de noi în număr mare.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!