Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC ICIM Arad întâlnește Sirius Târgu Mureș în prima zi a turneului de la Oradea

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.03.2018

FCC ICIM Arad și UPM BC Sirius Târgu Mureș reiau campionatul la fel cum au încheiat prima fază a sezonului regulat, cu un duel direct. Cele două echipe sunt despărțite de 7 puncte în clasament.

În ultima etapă din sezonul regulat scorul a fost 83-53 la sala Victoria din Arad. Meciul din tur a fost mai disputat, dar tot formația arădeană s-a impus, cu 63-59. În sezonul precedent au mai fost 4 dueluri directe, câștigate toate de galben-albastre.

FCC ICIM Arad pornește cu prima șansă la ocuparea locului 6 la finalul fazei a doua a sezonului regulat. Formația lui Bogdan Bulj începe turneul de la Arena Antonio Alexe cu un avans de două puncte în fața singurei echipe care poate să îi „fure” locul 6, CS SCM Timișoara. Cele două echipe și-au împărțit victoriile în prima fază. Galben-albastrele vor aborda play-off-ul de pe locul 6 daca se impun în primele două partide, indiferent de rezultatul direct cu bănățencele.

Arădencele au 24 de puncte după 8 victorii și 8 înfrângeri. Timișorencele au 22 de puncte cu 6 victorii și 10 înfrângeri. Pe ultimul loc este Sirius cu 17 puncte și o singură victorie în 16 meciuri. Mureșencele sunt în afara play-off-ului, fiind la 4 puncte de formația de pe locul 8, cu trei meciuri rămase de disputat.

Mureșencele n-au mai cunoscut gustul victoriei de la meciul din a doua etapă, când au câștigat acasă cu un buzzer-beater a lui Lawrence. De atunci alb-roșiile au fost părăsite de străinele importante, inclusiv de căpitanul-coșgheter, Robinson.

FCC ICIM Arad a încheiat prima fază a sezonului regulat cu trei victorii consecutive, dar n-a fost suficient pentru a prinde grupa 1-5, după startul prost de sezon, cu 6 înfrângeri la rând.

Elevele lui Bogdan Bulj au disputat ultimele meciuri oficiale în 23 și 24 februarie, la Final 8-ul Cupei României. Galben-albastrele au trecut cu 61-55 de CSBT Alexandria după ce au avut un avans de 25 de puncte. În semifinală a fost înfrângerea clară cu CSM Satu Mare, scor 62-91. Sirius nu a mai avut nici o partidă oficială de la cea de la Arad, din 3 februarie.

Meciul dintre FCC ICIM CSB Arad și UPM BC Sirius Târgu Mureș se joacă vineri, de la ora 20, la Arena Antonio Alexe. Vor arbitra: Amalia Marchiș, Mate Stretea și Tiberiu Șerbulea, supervizați de Radu Vaida.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!