Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC ICIM Arad și CSU Alba Iulia joacă pentru locul 7

Andreea Vlase

Andreea Vlase
14.04.2018

FCC ICIM Arad găzduiește duminică primul meci al duelului pentru locul 7. Ambele echipe au rămas în formule restrânse pentru finalul de campionat și au pierdut cu 0-2 în partidele din turul doi de play-off, pentru locurile 5-8.

Formația arădeană a renunțat la Wingate după înfrângerea din sferturi, în două partide cu Olimpia CSU Brașov (66-73 și 66-74). Bogdan Bulj nu a putut să o folosească pe Tavic în duelurile cu SCM Timișoara, ambele pierdute (57-65 și 69-82). În partidele cu alb-violetele, Hadzovic a jucat cu probleme la gleznă.

CSU Alba Iulia a pierdut multe jucătoare în ultimele săptămâni. Morrissette a plecat de la alb-albastre înainte de meciurile din primul tur de play-off, cu înfrângeri clare în fața campioanei ACS Sepsi SIC (44-96 și 57-93). Au urmat plecările lui January și Fleming înainte de partidele pentru locurile 5-8, astfel că dintre straniere a rămas doar Arsenic. CSU a cedat cu 64-98 și 68-87 în fața celor de la CSBT Alexandria, iar în meciul doi s-au accidentat Fleșer și Crăciun.

Va fi a 4-a partidă între cele două echipe în această ediție de campionat. În precedentele trei s-a impus FCC ICIM Arad. A fost 73-59 în turul sezonului regulat, pe terenul galben-albastrelor, care obțineau prima victorie după șirul de 6 înfrângeri. În retur Poole a oferit victoria arădencelor, cu un coș în ultima secundă, scor 88-86. Ultimul duel a avut loc acum o lună, la turneul grupei 6-9, de la Oradea. Atunci arădencele s-au impus cu 69-45 și și-au asigurat locul 6 la finalul fazei a doua a sezonului regulat. În competițiile interne au fost 23 de întâlniri între cele două echipe, începând din 2008. Arădencele conduc cu 19-4 la general.

Se joacă în sistemul cel mai bun din 3 partide. Primul joc este programat duminică la Arad, de la ora 18. CSU Alba Iulia va găzdui al doilea joc marți, 17 aprilie, de la ora 15. Dacă va fi nevoie de meci decisiv, acesta se va disputa la Arad în 25 aprilie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!