Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FCC ICIM Arad merge în continuare pe școala sârbă de antrenori

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.06.2019

FCC ICIM Arad merge în continuare pe școala sârbă de antrenori

FCC ICIM Arad a anunțat numele antrenorului care va pregăti echipa în sezonul viitor. Dejan Mudreša este succesorul lui Bogdan Bulj pe banca galben-albastrelor. Tehnicianul de 45 de ani se alătură formației de pe Mureș după ce a condus în ultimele sezoane pe ZKK Vrbas, din prima ligă sârbă.  

FCC ICIM Arad îl va avea pe Dejan Mudreša pe bancă în sezonul 2019-2020. Formația care a câștigat bronzul în recent încheiata ediție a Ligii Naționale apelează din nou la un antrenor sârb, cum a avut începând din ianuarie 2017. După Bogdan Bulj, în două mandate, și Miljan Medvedj, este rândul lui Dejan Mudreša să preia fosta campioană a României. Se știa încă din luna martie că Bulj va antrena în China.

Noul antrenor al arădencelor a câștigat în 2009 liga regională sârbă Prva Srpska cu ZKK Vrbas, iar după un an a promovat în prima ligă cu aceeași echipă. A condus pe Vrbas Medela în semifinalele campionatului și semifinalele cupei țării vecine în sezonul 2013-2014. Cea mai bună realizare a sa pe banca celor de la Vrbas a fost finala cupei din 2016, sezon în care a ajuns și în semifinalele campionatului. Au urmat clasări pe locul 6, 9 și 8 pentru Vrbas în prima ligă sârbă (conform eurobasket.com). Dejan Mudreša a făcut parte din staff-ul naționalelor de junioare din Serbia în ultimii 8 ani.

*foto: mvp.rs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!