Stiri

FIBA 3x3 World Cup - România întâlnește azi El Salvador și Franța

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.06.2017

Naționala masculină de 3x3 a României are șanse foarte mici să avanseze în fazele superioare ale Campionatului Mondial organizat în această perioadă la Nantes, în Franța, după ce a pierdut primele două partide din faza grupelor cu Filipine și Slovenia. 

Echipa formată din Marius Ciotlăuș, Cezar Bărăgău, Bogdan Sandu și Mihai Văcărescu au cedat la debut în compania celor din Filipine, scor final 15-21, respectiv în fața reprezentativei similare a Sloveniei cu 12-21. Astfel, România ocupă în prezent locul 4 în Grupa B, la egalitate cu El Salvador, ultima clasată, ambele cu 2 înfrângeri din 2 meciuri jucate. 

Tricolorii își joacă astăzi, 20 iunie, ultimele șanse de a trece mai departe din faza grupelor, având dueluri cu El Salvador, ora 19:00, respectiv cu Franța, gazda turneului și liderul grupei B, de la ora 22:20. 

Clasamentul grupei României după primele 2 partide disputate de fiecare în parte: 

1. Franța - 2 victorii / 43 puncte marcate 

2. Slovenia - 2 victorii / 42 puncte

-------------------------------------

3. Filipine - 1 victorie, 1 înfrângere / 32 puncte

4. România - 2 înfrângeri / 27 puncte

5. El Salvador - 2 înfrângeri / 21 puncte

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în fazele superioare. 

*Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate