Stiri

FIBA Europe Cup – BC Mureș și Steaua și-au aflat adversarii

Paul Olar

Paul Olar
22.07.2016

Tragerea la sorți pentru grupele FIBA Europe Cup a avut loc astăzi, la Munchen. Printre echipele scoase din urne se numără și BC Mureș, respectiv Steaua CSM EximBank.

Vicecampioana României a primit un loc în FIBA Europe Cup, după ce echipa Lietkabelis din Lituania a decis să participe în tradiționala EuroCup, de sub egida ULEB. Drept urmare, gruparea din județul Mureș se va lupta pentru un loc în grupe cu Demir Insaat Buyukcekmece.

Dacă trece de turci, BC Mureș va ajunge în grupa H, alături de Enisey Krasnoyarsk (Rusia) și Sigal Prishtina (Kosovo).
În schimb, Steaua este deja calificată în grupele competiției. Trupa lui Claudiu Fometescu își va măsura forțele cu Bnei Herzeliya și două echipe învinse din tabloul calificărilor. Acestea pot fi CSM CSU Oradea, BC Priedvidza (Slovacia) și Lukoil Academic Sofia (Bulgaria).

FIBA Europe Cup se va afla la a doua ediție. Anul trecut, România a fost reprezentată de către Energia Târgu Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!