Stiri Acvile

FIBA World Cup 2014 – Clasamentul grupei D după primele două etape

Dan Oancia

Dan Oancia
01.09.2014

Echipele de pe „bătrânul continent” domină grupa D a Campionatului Mondial ce se desfășoară între 30 august și 14 septembrie în Spania. Grupa D, din care fac parte Angola, Mexic, Coreea de Sud, Australia, Lituania și Slovenia, se desfășoara în Gran Canaria, insule situate în largul Oceanului Atlantic, aparținând de arhipelagul „Insulelor Canare”.

După primele două etape scurse, Slovenia și Lituania, de altfel favoritele grupei, se află în fruntea grupei D, cu maximum de puncte. Australia și Angola ocupă pozițiile 3, respectiv 4. Mexic și Coreea de Sud nu au reușit să obțină până acum nici o victorie la Campionatul Mondial.

În ziua de debut a turneului final din Spania, Angola a trecut de Coreea de Sud cu 80-69 iar Lituania a învins selecționata Mexicului cu 87-74. Naționala Sloveniei a început și ea cu dreptul competiția, trecând cu scorul de 90-80 de Australia.

Startul celei de-a doua zi a fost fără probleme pentru naționala venită de la Antipozi, care a depăşit Coreea de Sud cu scorul de 89-55. Slovenia și-a asigurat maximum de puncte în urma victoriei contra Mexicului, 89-68, iar Lituania i-a administrat prima înfrângere Angolei, scor 75-62.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!