Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FIBA a demarat procedura de sancționare a SCM Timișoara pentru nerespectarea hotărârilor BAT

Eduard Popa

Eduard Popa
27.03.2018

Pe data de 8 martie, Asociația Baschet Club Timișoara și Sport Club Municipal Timișoara au fost obligate de către Tribunalul de Arbitraj Baschetbalistic la plata, în solidar, a sumei de aproximativ 140.000 de euro către foștii sportivi Hristo Nikolov, Kyle Shiloh, Nenad Milosevic și Derrick Low.

Trei săptămâni au durat negocierile între cele două părți care aparent s-au finalizat fără succes, iar sportivii au decis să sesiseze Federația Internațională de Baschet cu scopul sancționării celor două cluburi, conform regulamentelor în vigoare. Sportivii solicită interdicția de a efectua transferuri a cluburilor SCM Timișoara și BC Timișoara cât și o amendă de 50.000 de franci elvețieni.

Conform procedurilor federației internaționale, bănănățenii vor avea la dospoziție aproximativ 10 zile pentru a găsi soluții și a plăti sumele de bani datorate, ori a ajunge la un consens cu sportivii, în caz contrar FIBA va decide sancționarea celor două cluburi.

Vom reveni cu amănunte!

Mai citiți și:

Precedent. SCM Timișoara se confruntă cu aceeași situație din 2013 a Stelei CSM București

SCM Timișoara pierde și cazul "Derrick Low" la FIBA

Dragan Petricevic, despre situația de la BC SCM Timișoara: „Îmi pare rău că nu au conștientizat această problemă”

SCM Timișoara, criticată de către proprii fani pe pagina oficială de facebook (Foto)

Cum se apără SCM Timișoara după decizia definitivă a BAT

DOCUMENT. Tribunalul de Arbitraj Baschetbalistic a dat verdictul: BC SCM Timișoara e bună de plată

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!