Stiri

FIBA a prezentat logo-ul oficial al EuroBasket 2017

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.05.2016

Logo-ul oficial al EuroBasket 2017 a fost prezentat astăzi oficial de către Federația Internațională de Baschet Amator. România va fi co-organizatoare la acest eveniment și vă găzdui una dintre cele 4 grupe la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Prezentarea oficială a logo-ului competiției a fost făcută prin intermediul unui video care parcurge de la nord la sud cele patru orașe gazdă, după cum urmează, Helsinki (Finlanda), Cluj-Napoca (România), Istanbul (Turcia) și Tel Aviv (Israel).

EuroBakset 2017 se va desfășura în periaoda în perioadă 31 august – 17 septembrie, iar Cluj-Napoca va găzdui una dintre grupele turneului, unde pe lângă echipa națională a României vor mai veni alte 5 reprezentative de pe bătrânul continent, din totalul de 24 de echipe care se vor afla califica la turneul final.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!