Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Alina Chivu, prestație excelentă în semifinala Cupei României

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
26.03.2014

CS Teleorman Alexandria a ratat calificarea în finala Cupei României la baschet feminin după ce a cedat disputa cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Scorul final al partidei a fost 83-62 pentru covăsnence.

Sportiva legitimată la clubul din județul Teleorman, Alina Chivu a avut o evoluție remarcabilă în semifinala cu Sepsi. Aceasta a acumulat 28 de puncte în cele 38:28 minute petrecute pe parchetul Sălii Polivalente din Târgoviște, loc unde se desfășoară Final Four-ul acestei ediții. Chivu a avut 4/6 la aruncările de două puncte, 6/10 la cele de trei puncte și 2/4 la libere, acumulând și 2 recuperări.

Teleorman Alexandria va întâlni mâine, în finala mică a Cupei României, învinsa din duelul Târgoviște – Arad.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe teofil :

    Bravo Alina !
    Bravo Alina ! Iata ca si jucatoarele romane pot face cu succes unor evenimente sportive importante. Chiar daca echipa a fost 'subtire' din punct de vedere numeric si valoric, s-a comportat onorabil. Legat de evolutia Alinei, se vede faptul ca alegerea in All Star nu este intamplatoare. Mult succes in continuare !

    cu 10 ani în urmă (26.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!