Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Jence Rhoads prefaţează duelul cu CSM Târgovişte

Mihai Liţiu, Radu Bărăian

Mihai Liţiu, Radu Bărăian
26.03.2014

Astăzi, de la ora 19:15, va debuta duelul dintre ICIM Arad şi CSM Târgovişte din Sala Sporturilor de lângă Turnul Chindiei, într-un meci care contează pentru cea de-a doua semifinală din cadrul Final Four-ului Cupei României. Jence Rhoads, baschetbalista grupării din Arad a vorbit pentru TotalBaschet despre partida pe care echipa sa o joacă împotriva deţinătoarei cupei naţionale.

"Cred că avem o şansă foarte bună să cucerim trofeul Cupei României, desigur, va fi dificil. În final four sunt echipe bune care stau în drumul nostru spre cucerirea cupei. În legătură cu meciul din această seară, Târgovişte este o echipă puternică şi plus asta vor juca pe teren propriu. Se anunţă un meci foarte bun", a punctat Rhoads.

În disputa recentă din campionat dintre Arad şi Târgovişte, meci adjudecat de către echipa din judeţul Dâmboviţa cu 79-74, Jence Rhoads a terminat cu 16 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive şi 12 la eficienţă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!