Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4.Jose Araujo după trofeul cucerit cu Arad: "Am gestionat mai bine finalul"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.03.2014

Univ. Goldiș ICIM Arad a cucerit Cupa României la baschet feminin după ce a trecut în ultimul act al competiție de ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Arădencele s-au impus cu scorul 67-61.

La finalul jocului antrenorul Aradului, portughezul Jose Araujo a declarat:

“Am început finala uşor tensionaţi, şi s-au greşit câteva mingi. Dar e finală, şi uneori se întâmplă şi aşa ceva. Am schimbat unele lucruri în defensivă, pentru a reface jocul, şi am luat un pic de avantaj. Doar că Sepsi e o echipă bună, cu un antrenor pe măsură, şi a tot revenit în joc. Am gestionat mai bine finalul, având o serie de recuperări, şi asta a fost tot. Toată lumea a muncit bine, le felicit pe fete, ne bucurăm de acest trofeu, pentru că nu e uşor să joci într-un decurs atât de scurt 2 turnee finale, şi să vii la Cupa României după ce ai pierdut Cupa Europei Centrale. De acum ne gândim la campionat, nu avem timp să ne bucurăm prea mult, pentru că începem play-offul” a declarat Jose Araujo

În urma acestei finale, galben-albastrele aduc în vitrina clubului cea de-a 2-a Cupă a României din istorie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii