Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Monica Engelman, contribuție importantă la trofeul cucerit de ICIM Arad

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
29.03.2014

Univ. Goldiș ICIM Arad a câștigat Cupa României la baschet feminin, după ce s-a impus cu 67-61 în finala cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. După semifinala câștigată dramatic în fața gazdei Final Four-ului, CSM Târgoviște (scor 74-71), arădencele au avut parte de un alt duel dificil în ultimul act.

Americanca Monica Engelman de la gruparea de pe Mureș a fost una dintre cele mai bune jucătoare a echipei pregătite de Jose Araujo, antrenor care a optat pentru păstrarea ei în lot în dauna Donicăi Cosby (doar șase străine pot fi trecute pe foaie de joc).

Dacă în semifinala cu Târgoviște, Engelman a contribuit cu 13 puncte, în marea finală cu covăsnencele, extrema Aradului a fost principala marcatoare pentru echipa sa. Sportiva în vârstă de 23 ani a avut o prestație foarte bună, aducându-și în mare măsură contribuția la trofeul cucerit de ICIM. Aceasta a evoluat 29:53 minute, timp în care a strâns 19 puncte, trei recuperări cu trei mingi pierdute. A avut 5/8 la aruncările de două puncte, 2/3 la cele de mare distanță și 3/3 la libere pentru un indice total al eficienței de 15 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!