Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Preşedintele FRB e mulțumit! Horia Păun: “Am avut un eveniment bun!”

Ionuţ Marin

Ionuţ Marin
28.03.2014

Toată crema Federației Române de Baschet s-a strâns joi seară la Polivalenta din Târgoviște, la finala Cupei feminine dintre Sepsi și ICIM Arad. Premierile celor patru echipe participante la ultimul act al competiției au fost efectuate de Horia Păun, Tudor Costescu, Dan Berceanu și Svetlana Drăgușin.

Ca un amănunt interesant, față de edițiile anterioare ale Final Four-ului, la Târgoviște s-a acordat un singur trofeu, câștigătoarei ICIM. “Pot spune că a fost un eveniment plăcut, bine organizat, per ansamblu o reușită. În finală s-au întâlnit două echipe cu mare poftă de joc, Sepsi și ICIM și a ieșit un joc foarte atractiv”, a comentat președintele Federației, Horia Păun.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    reusita
    "un eveniment placut,bine organizat"-s-a ascultat muzica patriotica,le-am mai dat peste bot inca o data ungurilor(ce-or fi inteles jucatoarele straine???),ne-am simtit bine,mancarea si bautura de dupa au fost bune, ce mai,"o reusita".FELICITARI FRB! hai asesoft!

    cu 10 ani în urmă (28.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!