Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Samantha Prahalis, prestație bună pentru Sf. Gheorghe în finala Cupei României

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
29.03.2014

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a pierdut finala Cupei României la baschet feminin după ce a cedat cu scorul 61-67, finala disputată în fața Aradului. Final Four-ul competiției a avut loc la Târgoviște.

La acest turneul final, americanca Samantha Prahalis a fost principala marcatoare pentru covăsnence în partida cu arădencele. Aceasta a avut 6/12 la aruncările de la semi-distanță, 4/13 la cele din afara semicercului și 2/3 la aruncările libere pentru un total de 26 puncte. Prahalis a evoluat pe parchet în toate cele 40 de minute, timp în care a mai strâns trei recuperări, o pasă decisivă cu trei intercepții și două posesii pierdute pentru un indice de 15 la capitolul eficiență.

Finala mică a Cupei României a fost adjudecată de formația din Târgoviște. Dâmbovițencele s-au impus cu scorul final de 97-67 în fața echipei CS Teleorman Alexandria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii