Stiri Cupa României Feminin

FINAL 4. Sepsi s-a ținut tare în finala cu ICIM! Mikes: "Consider un succes evoluția din Final Four"

Ionuţ Marin

Ionuţ Marin
28.03.2014

Foto: Gyurko Balazs

Sfântu Gheorghe a opus o replică bună lui ICIM în finala de la Târgoviște, adjudecată până la urmă de galben-albastre cu 67-61. Covăsnencele au condus o bună perioadă a jocului, în prima repriză, și au fost aproape de o revenire spectaculoasă în finalul partidei.

“Sunt mândru de jucătoarele noastre. Cred că în repriza a doua fetele au încercat sa dea tot ce au mai bun. Totuși, pentru a bate o echipă precum Aradul, e nevoie de mai mult, e nevoie ca toate fetele să ne ajute. Vom încerca să remediem aceste lucruri până la finalul sezonului. Pentru noi, consider că experiența de la Final Four a fost un real succes”, a declarat tehnicianul lui Sepsi, Zoran Mikes.

Sepsi a eliminat în semifinalele de la Târgoviște formația CST Alexandria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii