Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FINALA 2014. Porsche Poole: „Sunt încântată să înceapă lupta pentru titlu“

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.04.2014

CSM Târgoviște întâlnește pe ICIM Arad în finala Ligii Naționale de baschet feminin, ediția 2013-2014. Primele două jocuri vor avea loc la Arad, pe 29 aprilie și 30 respectiv, de la ora 18:00, respectiv 19:00. Ambele confruntări sunt transmise în direct la DIGI Sport 3.

Jucătoarea echipei din Târgoviște, americanca Porsche Poole a prefațat pentru Total Baschet, duelul cu Arad din ultimul act.

„Am ajuns în momentul acesta pentru care am muncit din greu în tot sezonul. Nu va fi ușor, dar va fi frumos și sunt încântată să înceapă lupta pentru titlu. Noi trebuie să jucăm ca o echipă pe parcursul a celor patru sferturi, nu cum am făcut-o în meciul din sezonul regulat de la Arad, atuni când nu am fost concetrate în momentele cheie. Chiar dacă Aradul are de partea sa avantajul terenului propriu, nu cred că este favorită. Ei vor avea o susținare mare din partea fanilor, dar jucătoarele sunt cele care evoluează pe parchet și trebuie să se concentreze asupra jocului. Eu sper și cred că, Târgoviște poate cuceri un nou titlu de campioană a României.“ ne-a declarat Porsche Poole

În actualul sezon al LNBF, Poole a acumulat medii pe meci de 16.1 puncte, 2.4 recuperări, 4.1 pase decisive pentru un total de 16.1 la capitolul eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!