Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2017. Se cunosc arbitrii meciurilor 3 și 4

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.05.2017

Federația Română de Baschet a anunțat prin intermediul site-ului oficial delegările de arbitri pentru meciurile 3 și 4 din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin dintre Steaua CSM EximBank și U-Banca Transilvania Cluj.

Meciul 3 - Steaua CSM EximBank București vs. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca - Vineri, 26 mai, ora 20:00 / DigiSport 2

Arbitri: Marius Ciulin, Alin Faur și Dragoș Nicolae

Meciul 4 (dacă este necesar) - Steaua CSM EximBank București vs. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca - Duminică, 28 mai, ora 19:30 / DigiSport 3

Arbitri: Alexandru Olaru, Laszlo Bukurești și Șerban Rașoga

U-BT Cluj conduce cu 2-0 (87-85, 84-80) la general în finala campionatului cu Steaua CSM, iar de acum orice victorie îi poate aduce titlul național după o pauză de 6 ani. Meciurile 3 și 4 se vor disputa în Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu” din Capitală, iar un eventual meci decisiv va reveni în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj, miercuri, 31 mai. 

*Foto: Andor Marton @totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!