Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2017. U-Banca Transilvania Cluj-Napoca este noua campioană națională a României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.05.2017

Formația U-Banca Transilvania Cluj-Napoca este campioana națională a României în sezonul 2016-2017 în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce a câștigat și meciul 3 al finalei cu Steaua CSM EximBank București, scor final 75-61. Astfel, în urma acestui succes, ardelenii și-au adjudecat finala cu 3-0 la general, reușind să câștite titlul după o pauză de 6 ani, al 5-lea din istoria clubului. 

Oaspeții au început în forță confruntarea din Sala Regimentului de Gardă, reușind din start un „run” de 7-0. Primele puncte ale roș-albaștrilor au venit pe mâna lui Cătălin Baciu, 2-7. La jumătatea sfertului inaugural, avantajul clujenilor era tot de 5 puncte, 6-11. În continuare s-a jucat într-un ritm alert, cu acțiuni rapide la ambele panouri, punându-se în special accent pe faza ofensivă. Până la finalul celor 10 minute, alb-negri nu au mai cedat teren, reușind să termine secvența cu un ecart de 6 puncte, 19-13. 

Debutul actului secund a fost unul extrem de timid de partea ambelor formații, primele puncte fiind marcate abia după 2 minute de joc prin Marius Runkaskas de la mare distanță, 16-19. Apoi au urmat alte 3 minute foarte sărace din punct de vedere al punctelor marcate, singurii marcatori fiind Adamovic (2 puncte) și Torok (2 puncte) de la U-BT Cluj, respectiv Falker (1 punct) de la Steaua. Astfel, la jumătatea sferului 2, tabela indica 23-17 pentru ardeleni. Din acel moment, elevii lui Mihai Silvășan au apăsat pedala de accelerație, marcând 7 puncte, în timp ce adversarii au replicat doar cu 3 puncte, diferența dintre cele două formații fiind de 10 puncte, 30-20 de partea Clujului. Totuși, amfitrionii nu au acceptat această desprindere a formației vizitatoare și a reușit să revină imediat în joc cu 7 puncte marcate consecutiv fără să primească niciun coș, 27-30. Vlad Moldoveanu a închis prima repriză cu un coș de 2 puncte, U-BT intrând la vestiare cu 5 puncte în avantaj, 32-27. 

După revenirea de la vestiare, baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania au pornit hotărâți să tranșeze finala campionatului național în 3 meciuri. Moldoveanu, Barro și compania au reușit un parțial de 17-4 în urma căruia au dus scorul la 49-31 în favoarea lor. Cu 3 minute rămase de jucat din sfertul al 3-lea diferența Clujului pe tabelă era de 17 puncte, 50-33. Totuși, steliștii nu au cedat armele, încercând din răsputeri revenirea. Astfel, în urma unui parțial de 20-12, scorul înaintea ultimelor 10 minute de joc era 52-39 de partea sportivilor veniți de sub Feleac. 

Cu 13 puncte avantaj la intrarea în ultimul sfert, câștigătoarea sezonului regulat era cu o mână pe trofeu, însă clujenii erau nevoiți să fie prudenți și să nu grăbească atacurile, dat fiind faptul că Steaua nu mai avea nimic de pierdut, drept urmare aveau să încerce absolut orice pentru a reveni în joc. Și exact așa s-a întâmplat, Steaua a turat motoarele, iar cele 13 puncte au devenit rapid doar 9 după 3 minute scurse din sfert, 47-56. Cu un Curry dezlănțuit, gazdele din Capitală au redus diferența la 8 puncte, însă adversarii au izbutit totuși să-i țină pe steliști la distanță pe tabela de marcaj. Cu 3 minute rămase de jucat, U-BT s-a desprins din nou la 12 puncte diferență, 69-57, moment din care totul s-a terminat, trupa din Ardeal izbutind să se desprindă decisiv. Până la final diferența elevilor lui Silvășan a ajuns la 14 puncte, scor final 75-61, iar U-Banca Transilvania Cluj a câștigat finala LNBM cu 3-0 la general. 

Punctele victoriei clujene în ultimul meci al sezonului au fost marcate de Ousmane Barro 16 puncte (9 recuperări), Vlad Moldoveanu 14 puncte (9 recuperări), Rolland Torok 13 puncte (8 recuperări), Vaidas Kariniauskas 9 puncte (5 recuperări), Kyndall Dykes 9 puncte, Filip Adamovic 5 puncte (5 pase decisive), Maksym Pustozvonov 5 puncte, respectiv Nandor Kuti 4 puncte. De cealaltă parte, de la Steaua au punctat David Dudzinski 14 puncte (7 recuperări), Morris Curry 12 puncte, Iuri Fraseniuc 10 puncte, Nikola Malesevic 9 puncte (5 recuperări), Cătălin Baciu 6 puncte (5 recuperări), Marius Runkauskas 5 puncte, respectiv Randal Falker 5 puncte. 

U-BT Cluj devine astfel campioană națională după un sezon aproape perfect, câștigând stagiunea regulată cu 24 de victorii și 4 înfrângeri, în timp ce în play-off a dispus pe rând de SCM U Craiova (3-0) în sferturi, CSM CSU Oradea (3-2) în semifinale, respectiv Steaua CSM (3-0) în finală. De asemenea, ardelenii și-au adjudecat și Cupa României și SuperCupa României în sezonul competițional 2016-2017. Foarte important de menționat este faptul că U-BT Cluj și Steaua s-au întâlnit pe parcursul stagiunii de 8 ori, toate meciurile fiind adjudecat de ardeleni.

*Foto: Valentin Todea @totalbaschet.ro

40 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    BRAVO!
    Bravo băieți, bravo Silvă, bravo tuturor celor care au făcut posibile triumfurile din acest sezon!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      silva
      in sfarsit am aflat de ce o slabit atata ... sa-l poata arunca jucatorii dupa victoria din finala ... felicitari :)

      cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lecar :

    And we did it!
    A fost mai usor decat ma asteptam! Game, set and match! Haide "U"!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121 :

    Cj
    Campionii! Ole ole ole! Bv!!!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca sapca rosie :

    Felicitari!! Haide "U"
    Va asteptam duminica cu cupa in peluza, s-o facem lata! Haide "U"

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    Bravo
    Fara dubii. Victorie mai clara de atat nu se poate. Adevarata finala a fost de fapt in semifinala cum multi au remarcat. Oradea si Cluj raman in continuare principalele favorite si anul viitor. Felicitari U! Frumos ca titlul ramane in Ardeal.

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Ardeal
      Oradea e in Crisana 😂😂

      cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    U-BT
    Doar in cuvant "CAMPIONI"

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe faranume :

    Baie in Someș
    Baieeee in Someș

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Pe merit
    Felicitari U! Meritati titlul de CAMPIOANA!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Slvasan
    felicitari pentru tot acest parcurs formidabil in acest sezon de baschet. Cel mai frumos debut in antrenorat pentru tine(SILVASAN).Roadele au venit si acuma le vei culge din plin. Felicitari si succes mai departe si multe realizari.

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Felicitari "U"
    Felicitari "U" pentru un titlu absolut meritat! Un sezon regulat de exceptie si un playoff remarcabil.

    Semifinala cu voi ne-o vom aminti multa vreme si nu in sens negativ. A fost veritabila finala, un spectacol desavarsit, fara sa jignim pe nimeni. A fost o presiune fantastica pe parchet dar si in tribune, atat la Cluj, cat si la Oradea.

    Mult succes in campania europeana din Champions League in sezonul viitor si ne vedem la final de August la EUROBASKET!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Felicitari invingatorilor!
    Pentru ca au acoperit faptic statutul de mari favoriti la titlu,jucatori de valoare individuala ridicata reusind sa se puna in slujba echipei atunci cand a fost nevoie;pentru ca au cel mai profesionist management din liga;pentru ca,desi n-a impresionat,Silvasan nu a clacat si a reusit sa faca fata presiunii,iar rezultatul important obtinut ii poate da un impuls vital in demersul de a deveni un tehnician adevarat;pentru ca au cea mai ridicata medie de spectatori din liga;pentru ca toate acestea laolalta i-au facut sa fie clar cei mai buni!Respect campionilor!
    Steaua?Cativa jucatori de mare valoare,un antrenor supralicitat si pe aici,dar cel mai grav,un management execrabil pe un purcoi de bani!
    Distractie frumoasa la Cluj,o meritati!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    UBT
    Felicitari !!!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    Felicitari
    Păcat ca finala s a jucat intr o sala atât de mică Rușine FRB pentru ca le au permis celor de la Steaua sa joace ultimul act acolo!!!Rusine ca in capitala României au asistat o mâna de oameni la ultimul meci.

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Bravo U !!! Bravo BT !!!
    Cu toate slabiciunile aratate , am invins intr-o finala in care , hai sa fim sinceri, Steaua a prins o zi total nefasta . Totul a fost de partea noastra, ratari peste ratari Steaua, ratari si la noi, dar cu recuperari terminate cu puncte, 4 greseli personale facute rapid de Runcauskas si Malesevic, tehnic la ei, aruncari de 3 pct reusite de Torok cand Curry nu putea fi oprit si chiar aruncarea de 3 pct cu panoul reusit norocos de Adamovic ( slab si azi, ca-n multe alte meciuri ) . Analize vom mai face, pt noul sezon este nevoie de alte intariri, incepand cu un nou pivot samd . Acum insa inca o data Bravo U !!! Bravo BT Cluj !!!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      pivot
      imi cer scuze domnule bella dar cu ultima analiza nu pot fi de acord :) ... clujul a dominat finala ... pe pozitiile 4-5 ... pozitii unde nu m-as fi asteptat sa avem superioritate ... barro a terminat cu o medie de 17.8 puncte si 11.6 recuperari pe meci ... iar vlad cu 17.0 si 6.7 ... sincer nu inteleg de ce as schimba cei mai buni jucatori ai finalei :)

      cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      @VassBella, de ce sa schimbi MVP-ul finalei? Probabil ca sezonul urmator nu va mai juca la noi dar asta nu pentru ca trebuie schimbat ci pentru ca nu cred ca isi mai doreste astfel de meciuri si asta din cauza varstei!

      cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    Raspunde
  • streetball44 :

    Bravoo!
    Felicitari tuturor celor care au participat la cucerirea acestui titlu meritat, pana la urma! Felicitari si celorlalte echipe care au participat la un sezon frumos pana la urma, chiar daca la un moment dat aveam impresia ca va fi o clasa sub ceea ce a fost anul trecut. Multe n-ar fi de zis de acum, sa ne bucuram de moment si sa-l savuram ca atare. PS: Astept cu nerabdare perioada de transferuri!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    HAI U!
    FELICITARI! A fost mai usor decat ne asteptam! BRAVO tuturor care au adus titlul la CLUJ!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    Barro
    Barro mi s-a parut de departe MVP-ul finalei. Merita si el sa castige dupa ce a fost atat de aproape de mai multe ori cu Muresul. Fie sa avem la anul semifinale cu Cluj, Oradea, Mures si Sibiu. Steaua o echipa de genul asehotilor poate sunt influentat si ca am vazut infectia de georgescu pe acolo. Oricum fara identitate cu suporteri adusi cu forta de la fotbal cu sala de scoala generala, cu tupeu si bani multi dar fara cap investiti. Pe cand un control de la Finante si acolo? Ma bucur ca i-ati umilit cu 3-0. Faceati 4-0 daca era 4 din 7. Sarbatoare frumoasa la noapte si maine.
    Respect "U"!Cheers!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    Bravo
    Felicitari U, titlul meritat pe deplin! ;) Bafta in CL.

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe matusalemic :

    Un sezon
    Frumos. Felicitari.

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    finalul
    Cum zicea si meea, ma asteptam sa fie mai greu dupa ce a aratat Steaua la Cluj. Steaua a fost depasita moral in acest meci si nu vedea victoria la orizont, desi teoretic mai avea 3 sanse. Puseurile de ambitie ale catorva stelisti nu au putut rezolva nimic. Peste asta si o forma slaba si lipsa de bulan. M-a amuzat fata lui Branisteanu care suferea mai mult decat toti chiar si cand a inmanat medalia si lui fiu-sau. Victoria a fost insa fara de discutii.
    Am fost sceptic in privinta lui Silva. Ma bucur ca am gresit. Va fi interesant ce va face cu un lot mai slab. Amintind de lot, parca tot PO-ul, "U" l-a jucat scotand in fiecare meci un jucator foarte eficient acolo unde adversarii nu se asteptau si nu aveau pregatite metode de contracarare. Ceilalti, normal, il sustineau. Amintesc fara ordine stabilita, Moldoveanu, Pustosvonov, Rasic, Barro, Kuty, Kariniauskas, Dykes, Adamovic, Torok, fiecare a avut cel putin un meci bun in care a stralucit deasupra colegilor. Felicirari campionilor si sa fie calda apa Somesului!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Carcotasii???
    Cum este cu Silva antrenor? Ati putea incepe sa va cereti scuze. Si inca ceva felicitari suporterilor care au crezut si au fost la meci! Haide U!

    cu 6 ani în urmă (26.05.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Nu fi rau!

      cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    Raspunde
  • pipzn :

    Impresii finale
    Felicitari lui "U" pentru castigarea campionatului. Absolut meritat, privind prin prisma evolutiei generale din acest sezon. Clasamentul meu subiectiv pentru acest sezon ar fi aratat asa: 1.U, 2.Oradea, 3.Sibiu

    Despre acest meci
    Ambele echipe au avut mari probleme ofensive. In conditii normale orice adversar ar fi trebuit sa transeze lucrurile in favoarea sa, pe fondul ratarilor venite din cealalta parte.

    Nu am vazut in acest sezon pe Steaua sa joace asa de imprecis acasa.
    In afara de Curry (spre final) si Dudzinski, nu stiu sa fie ceva de remaracat pentru azi in tabara stelista.

    Multe ratari si din partea lui U, cred ca ideea de "urmarire" in atac (pe care am vazut-o vreo doua sezoane aplicata cu strictete in meciurile echipei din Oradea) ar trebui adoptata si la noi. Atunci cand fiecare punct poate sa conteze si inclusiv lui Dykes (din nou) i se poate intampla sa rateze singur de sub inel, e bine sa existe suport.

    Adevaratele meciuri de finala au fost in seria cu Oradea. (Apropo, felicitari pentru bronz, independent de meciul decisiv cred ca medalia e meritata prin prisma evolutiei din intregul sezon)

    Revenind, raman la parerea ca e o victorie a realizarilor individuale si doar faptul ca e foarte solicitanta apararea la jucatori valorosi (in ultimele meciuri, Oradea a reusit lucrul asta cam 3/4 din meci, un singur meci, Sibiul a reusit mai putin de 1/2 din meci, si oricum s-a dovedit insuficient), a facut ca rezultatele sa ramana favorabile.

    Imi doresc ca pentru sezonul urmator sa ne bazam pe o circulatie mai buna si eficienta a mingii, respectiv un joc mai bun de echipa pentru ca asa cum s-a dovedit si prin Euroliga, nu cel mai mare buget, respectiv cei mai bine platiti jucatori iti asigura automat victoria finala.

    Pana una alta, sper ca apa din Dambovita/Somes sa fie suficient de calda si, Rasic, nu uita sa iti lasi piciorul cu gips afara din apa. :))

    Vacanta baschetbalistica placuta si sa ne vedem cu bine la Eurobaschet.


    cu 6 ani în urmă (27.05.2017) Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    Da
    Acum câteva săptămâni cineva îmi spunea că Steaua joaca nu baschet peste Oradea ,de pare că nu e chiar asa.Finala s-a jucat în semifinala👌. Bravo baietii

    cu 6 ani în urmă (27.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    Totul e bine, cand se termina cu bine
    Puh, c-am trait s-o vad si pe asta… toata lumea zice c-a fost simplu, dar mie nu mi se pare deloc c-a fost asa. Desi inca dinainte de play-off parea toate planetele s-au aliniat pentru ca “U” sa devina campioana, dupa cele doua meciuri de la Oradea din seminifinala sau dupa primele doua meciuri de la Cluj din finala (desi le-am transat in favoarea noastra) avam mari emotii… asta poate si din cauza celor 6 ani de “seceta” ce-au urmat cosului fabulos al lui Morris (care ne-au adus un titlu pe care, desi mult dorit si bine primit, eu inca il consider un accident), 6 ani in care-am fost aproape, dar totusi atat de departe…

    Ei bine, de data asta cred c-am facut-o cum trebuie, “ca la carte”: s-au investit bani, s-a pus accent pe calitatea managementului si pe unitatea echipei, s-a lucrat la imagine, s-au depus eforturi sustinute pentru re-atragerea fanilor in apropierea echipei. De data asta cred ca era impotriva cursului firesc al lucrurilor sa ne alunece acest titlu printre degete; dar, pana cu putin timp in urma inca era un scenariu posibil. Da, asta pana aseara, pentru ca acum insa SUNTEM CAMPIONI! Nu cred ca poate cineva sa conteste legitimitatea acestui titlu, dar daca intentioneaza s-o faca, ar fi bine sa pregateasca niste argumente al dracului de solide (scuzati limbajul).

    Haide “U”! Felicitari tuturor celor implicati in aceasta performanta, de la manager/antrenori pana la jucatori!

    cu 6 ani în urmă (27.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    La final de sezon
    Consider ca n-a fost deloc un sezon monoton, am avut de toate: surprize placute (Sibiul) care a scos “the best of” din fiecare leu/euro/dolar avut la dispozitie; o nuca greu de spart (Oradea) care desi parea o victima sigura prin prisma parcursului din sezonul regulat si-a vandut scump pielea in play-off; desi a incasat un 3-0 aparent sec, am avut totusi o finalista redutabila (nu am cunostinte legate de dimensiunea bugetului dar consider ca Steaua a jucat un baschet de calitate direct proportional cu valoarea individuala a jucatorilor); un Mures care, ca in fiecare an, “tace si face” si, desi de data asta a parasit mai devreme competitia, nu a fost mai prejos decat oricare alta echipa din primele 4.; si lista poate continua...

    Si da, noi "U"-istii am avut chiar si mai mult de-atata: o lupta a orgoliilor, atat cu fanii echipelor adverse cat si cu noi insine, in calitate de suporteri mai mult sau mai putin impatimiti ai aceleiasi echipe. Acum, cand totul s-a terminat, consider ca toate aceste incercari prin care am trecut impreuna ne-au “U”nit si mai tare.

    Ah, era sa uit, noi totusi am mai avut ceva in plus: da, l-am avut pe RASIC!

    Desi a fost ca un film la care toata lumea credea ca-i stie deja finalul, regizorul a facut in asa fel incat a mentinut tensiunea si ne-a tinut pe toti in priza pana la final. Multumim tie, BASCHET, pentru regia ce ne-ai oferit-o! Prin comentariile pe care le-am citit mai sus (venite din aproape toate “taberele”) consider ca ti-ai atins scopul si ca (in sfarsit) campionatul nostru incepe sa intre intr-o normalitate pe care de mult ne-o dorim.

    cu 6 ani în urmă (27.05.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea :

    Campionii, campionii, ole, olee, oleee
    Bravo baieti, felicitarii staff-ului, multumiri sponsorilor. Sa prind numai pe careva ca nu are cont la BT, cu credite, salarii si tot tacamul ... ca-l manc :)))

    E clar ca Steaua a fost azi fff slaba ... cred ca le-a fost si jucatorilor rusine cu acea imitatie de sala. Man, la televizor pare mai mare. In realitate e cam cat sala veche din Babes, " Vasile Geleriu". Poate cu 1m mai lată si 2 m mai lunga. In tot cazul mai mica decat "Gh. Roman". Este de neimaginat ca o finala de campionat, in capitala tarii sa se joace in asa o chichineață. Stiu ca e chiria mai mica decat la Sala Polivalenta ... Însă aici FRB este OBLIGATA sa nu mai permita o asemenea bataie de joc.

    Campionii, campioniii oleee, oleee, oleeee!!!

    cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      sala
      e greu sa schimbi sala doar pentru 2 meciuri ... pe langa avantajul suporterilor ... terenul propriu vine repere stabilite de jucatori, cu comfortul aruncarilor la un panou cunoscut ... cu sute de ore de antrenament ...

      cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea:

      sala
      Nici nu m-am gandit sa schimbe sala doar pt Finala. Asa cum pt Campionatul European sala trebuie omologata dupa anumite standarde de catre FIBA, la fel ar trebui omologate si salile in Romania de catre FRB pt meciurile de prima divizie, bineinteles la un alt nivel. In acea sala de garnizoana nu are ce cauta un meci de prima divizie. Trebuie impuse niste standarde minimale, care daca ele exista (nu stiu) ar trebui ridicate la un alt nivel.

      cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      infrastructura
      doamne-ajuta sa prindem vremuri cu sali de 15000 de locuri pline :)

      cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    "U"
    Supercupa,Cupa ,Campionat galeria lui "U" e Unicat !

    cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      DA!

      cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U
    Cu bune si cu rele dar cred ca acesta a fost cel mai frumos sezon baschetbalistic din ultima perioada, am avut baschet in nestire, am fost favoriti dar au fost multe meciuri tari, am castigat la mare lupta! Parerea mea este ca Oradea merita cu prisosinta finala, din pacate a ajuns sa joace cu noi in semifinale(in finala daca am fi jucat am fi avut si prelungiri)! Sibiul.... Muresul..... Timisoara..... a fost meciuri frumoase si sper ca sezonul urmator sa fie si mai frumoase! Nu desconsider Steaua dar... a lipsit ceva din meciurile cu ei....ceva ce nu lipseste cand jucam cu echipele din Ardeal....

    P.S. Desi am contestat(in trecut) galeria lui "U" acum cred ca este cazul sa imi cer scuze si sa le spun ca au fost absolut senzationali (nu-mi plac injuraturile dar exceptand alea..... a fost ceva de vis)!

    Haide "U"

    cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    • BC CSU Sibiu DonJuan:

      Deplasare
      Totusi de ce galeria lui U nu a fost la meciul 3 al finalei ? Au fost acolo doar 20 de persoane. Practic au fost cei din familia jucatorilor.
      Felicitaruli Cluj pentru titlu.

      cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      just saying
      pai tinand cont ca aveau doar 20% din 200 de locuri ... anyway ... o fost fain azi pe malul somesului :)

      cu 6 ani în urmă (27.05.2017)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea :

    Take2
    Take2, oare ne ajuti sa intelegem de ce am fost doar vreo 20-30 de supoerteri ai Cluj la meciul 3 (nu, nu erau familiile jucatorilor cu noi)? Tu care te numesti un "ultras" ne ajuti si pe noi care nu suntem "ultras" sa va intelegem de ce ati lipsit la meciul 3 al Finalei (cu exceptia celor 4-5 care au fost prezenti)? Oricum, ar fi fost peste puterea voastra de intelegere sa le raspundeti cu aplauze stelistilor care ne injurau. Dupa 2 tentative au vazut si ei ca n-au cu cine si si-au vazut de treaba lor.

    Dupa cum spuneai draga Take2 ... voi ultrasii de la fotbal in lumea voastra ... noi care iubim baschetul si civilizatia, in lumea noastra.

    cu 6 ani în urmă (27.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!