Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2018. Jucători de națională, vedete din fotbal sau politicieni, prezenți la meciul 3 al finalei mari dintre CSM Steaua și CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
11.06.2018

steaua oradea baschet

Meciul 3 al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin dintre CSM Steaua și CSM CSU Oradea, încheiat cu victoria bihorenilor, scor 94-70, s-a jucat într-o sală plină a Regimentului de Gardă Mihai Viteazu.

Biletele la meci s-au epuizat în mai puțin de 10 minute, iar dacă ținem cont de prezența fanilor orădeni și susținătorilor formației bihorene, dar și de cea a copiilor de la Dan Dacian și Laguna Sharks, capacitatea sălii (de numai 500 de locuri) a fost cu siguranță depășită. În acest sens, gazdele au pus la dispoziția fanillor care nu au mai prins bilet o instalație LED în curtea sălii.

 Mai mult, spectatorii echipei gazde au primit și câte un tricou alb, cu inscripția #onebigarmy, motto-ul steliștilor din acest sezon și câte un clapper pentru momentele în care să își susțină echipa favorită și care să fie folosit pe post de evantai din cauza atmosferei din sală. Totodată, cei prezenți la meci au fost întâmpinați cu băuturi răcoritoare din partea sponsorilor Stelei.

Partida a început cu intonarea imnului național de către fanfara militară. Organizatorii au montat în premieră pentru Sala Regimentului de Gardă două monitoare LED pe care au proiectat concursuri precum Kiss Cam, Dance Cam sau Selfie Cam.

Unul dintre principalii „actori” ai acestor concursuri a fost internaţionalul român, Alex Olah, cel care a terminat stagiunea ca membru al formaţiei ZZ Leiden, cu care a ieşit vicecampion al Olandei. De asemenea, componentat echipei de baschet feminin a României, Sonia Ursu, a fost şi ea prezentă la meciul 3 al finalei, dar şi fostul component al trupei BC Mureş, Bogdan Stăncuţ. Şi fostul căpitan al Stelei, Miţă Paul, a asistat la meciul 3 dintre Steaua – Oradea, precum şi legenda Stelei Virgil Căpuşan, cel care s-a întreţinut minute bune înaintea meciului cu tehnicianul bihorean Cristi Achim.

La capitolul antrenori din LNBM s-au mai numărat antrenorul federal Claudiu Fometescu, cel care şi-a putut urmări fiul jucând pentru Oradea, dar şi tehnicianul lui Phoenix Galaţi, Florin Nini.

Extrabaschet i-am putut număra la loja VIP pe fostul premier al României, Victor Ponta şi pe comandatul CSA Steaua, Cristian Petrea. De asemenea, fostul căpitan al echipei de fotbal FC Steaua Bucureşti (FCSB?!), Alexandru Bourceanu, a fost şi el prezent la meciul 3 al finalei, el fiind prezent la mai multe partide din Top 6 ale celor de la CSM Steaua în actuala stagiune.

CSM Steaua şi CSM CSU Oradea vor juca în meciul 4 cu trofeul pe masă marţi, de la ora 20:00, tot în Sala Regimentului de Gardă. Cei care doresc bilete la meci sunt sfătuiţi să vină chiar în momentul în care se deschide casa de bilete de la sală.

*foto: Roby Boros

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Firea
    Marea absenta Firea. Principalul sponsor CSM (steaua). :)

    cu 5 ani în urmă (11.06.2018)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Absenta o fost motivata
      medical.
      Dupa ce o numarat camesile albe a d-lui cu zambet de cremaliera (s-o avut ce numara... tulai...) o apucat-o ametu cand o vazut catai gozu o lasat aia in piata si pe strazi.
      S-o enervat ca in caietu "Indrumar de lozinci, tipurituri s-alte dume de replici" , care s-o dat tat cate 1 la 10 camasi albe, or uitat sa scrie, pe prima pagina, "Pastrati decat curatenia care este"....
      Si in plus, meciu s-o dat la Digi, nu la Antena...

      cu 5 ani în urmă (11.06.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    au jucat cu casa inchisa?
    Au jucat. In sensul ca aproape ca n au deschis o ca au si trebuit sa o inchida 😈
    Puiemonta, ti a placut ce ai vazut de data asta? Hai cu 3-1 ca deja ii prea mult...

    cu 5 ani în urmă (11.06.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!