Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2018. Jukka Toijala: „Poate e un cuvânt dur, dar ne-au violat. Am avut o prestație jenantă”

Andreea Vlase, Eduard Popa

Andreea Vlase, Eduard Popa
10.06.2018

CSM Steaua Eximbank București a pierdut cu 70-94 meciul 3 al finalei LNBM cu CSM CSU Oradea. Oaspeții au dominat categoric prima partidă disputată din această serie la București. Antrenorul gazdelor, Jukka Toijala, a vorbit în termeni duri despre această prestație a elevilor săi.

„În primul rând vreau să îmi cer scuze tuturor fanilor Stelei care au venit să ne susțină. Noi nu am venit aici azi, dintr-un anumit motiv, o echipă a venit. Poate e un cuvânt dur, dar ne-au violat. Au fost mult mai buni în tot ce au făcut, la intensitate, la 1 la 1. Nu am fost capabili să obținem nici un control, nici în primele 10 minute, nici după aia. Poate o apărare acolo, 2 aici, dar nici un control deloc. Nu știu, este rușinos cum am venit în meci. Poate ne gândim că putem să începem să jucăm puțin mai bine în meci, dar nu o să se întâmple. A fost o prestație jenantă a echipei noastre și ei merită să câștige”, ne-a declarat tehnicianul finlandez de la CSM Steaua după meciul 3.

Bucureștenii sunt la un pas de a pierde titlul. Aceștia au fost conduși și în precedentele două tururi de play-off și au reușit să se impună când au fost cu spatele la zid.

„Acum este un moment greu. Suntem demoralizați, sunt multe emoții. Trebuie să ne regrupăm mâine și să devenim o echipă, cum am fost în play-off, să trecem peste aceste momente foarte grele, suntem iar cu spatele la zid. Trebuie să înțelegem ce a fost mai devreme când ne-am regrupat și am revenit pentru că nu vine automat. Este multă energie, multă concentrare, necesită atât parte mentală, cât și fizică, pentru a fi gata să jucăm meciul 4. Pentru toți, trebuie să fim pregătiți, să ne respectăm pe noi”, a adăugat Jukka Toijala.

Meciul 4 al finalei este programat marți, de la ora 20, tot pe terenul Stelei. O victorie a oaspeților încheie finala, în timp ce un succes al gazdelor forțează decisivul.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    112!
    Din cauza ca "ne-ati starnit prea tare cu jocul efeminat", de acolo vi se trage pericolul semnalat de Finlandez... Fiti barbati, nu mai jucati ca muierile si bucurati-va ca aveti "argintul" anul asta, desi Clujul si Sibiul au fost evident mai buni decat voi.

    cu 5 ani în urmă (10.06.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Nu strica
    Putina mumu la stelisti😈👿👿

    cu 5 ani în urmă (10.06.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Care Steaua? E un trist melanj între CS Tîrgoviște si CSM București! E moarta și îngropată Steaua de la baschet de mult!

    cu 5 ani în urmă (11.06.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!