Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2018 Jukka Toijala: „Vom lua fiecare meci în parte. Oradea este o echipă foarte puternică în deplasare”

Eduard Popa

Eduard Popa
08.06.2018

toijala steaua oradea

CSM Steaua Eximbank Bucureşti va primi duminică vizita celor de la CSM CSU Oradea, în meciul 3 al finalei Ligii Naţionale Baschet Masculin.

Antrenorul steliştilor, Jukka Toijala, a vorbit despre parcursul echipei sale în acest sezon, într-o conferinţă de presă înainte ca seria finală să se mute la Bucureşti:

„Am început acest playoff de pe locul 4, nu am fost mulţumiţi de acest lucru. Au fost şase echipe foarte bune în timpul sezonului regulat. Noi am fi vrut să terminăm mai sus de locul trei, dar nu s-a putut, însă am fost la două victorii distanţă de locul 1. Aşa că am ştiut că vom duce lupte grele în playoff. Timişoara a fost un prim test foarte greu pentru noi, însă parcursul nostu de până acum ne-a arătat că avem foarte mult caracter. Am arătat încredere şi suntem pregătiţi să jucăm fiecare meci în parte.”

Toijala a vorbit şi despre aşteptările pe care le are de la acest meci 3:

„Seria este în acest moment 1-1. Chiar dacă s-a mutat în Bucureşti, ne gândim doar la a treia întâlnire şi  vom lua fiecare meci în parte, aşa cum am făcut în tot playoff-ul de până acum. Ştim că Oradea este o echipă foarte puternică atât acasă cât şi în deplasare şi ne aşteptăm la o bătălie dură.”

Partida 3 din finala mare LNBM dintre CSM Steaua şi CSM CSU Oradea se joacă duminică, de la ora 18:00. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 2.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!