Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2018 Oradea, pregătită de sărbătoare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.06.2018

oradea steaua baschet piata unirii

Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin, ediția 2017/18, va putea fi urmărit în transmisiune directă prin intermediul unui ecran de mari dimensiuni în Piața Unirii din Oradea, anunță site-ul oficial al clubului.

Suporterii CSM CSU Oradea sunt așteptați în Piața Unirii în cursul serii de marți, la ora 20:00, unde vor putea urmări împreună meciul din Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu din capitală.

Confruntarea dintre CSM Steaua EximBank și CSM CSU Oradea va începe de la ora 20:00. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 2.

Nu este prima oară când clubul bihorean le oferă această facilitate suporterilor „Leilor Roșii”. Același lucru s-a întâmplat și la finala disputată în sezonul 2015/2016, împotriva lui BC Mureș, când iubitorii baschetului din Oradea au avut posibilitatea să urmărească jocurile de la Tîrgu Mureș pe un ecran uriaș amplasat în aceeași locație din centrul municipiului Oradea.

*foto: bihon.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!