Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2018. Pavel Marinov a fost cel mai bun jucător al celor de la CSM Steaua în meciul 3

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
11.06.2018

CSM CSU Oradea s-a impus în meciul 3 al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin, de la București, după o partidă dominată în toatalitate, scor 70-94. Cel mai bun jucător al celor de la Steaua CSM Eximbank a fost Pavel Marinov.

Acesta a petrecut 26:32 minute pe parchet și a avut procentaje de 75% la aruncările de două puncte (3/4), 50% la aruncările de trei puncte (2/4) și 62% la linia de libere (5/8), pentru un total de 17 puncte. La acestea a adăugat 2 recuperări defensive și 3 pase decisive, pentru un indice de eficiență de +14.

În acest sezon cu CSM Steaua Eximbank București, Pavel Marinov a reușit medii de 9.7 puncte, 3.1 recuperări și 3.0 pase decisive pe meci. A jucat în 38 de partide din LNBM, cu 25:27 minute/meci și 9.9 eficiență medie.

De menționat este faptul că acesta nu a fost folosit decât în două partide din seria de 5 contra celor de la U-BT Cluj Napoca:

Meciul 1: 16:21 minute // 7 puncte // 2 recuperări // 4 pase decisive

Meciul 3: 14:52 minute // 3 puncte // 5 recuperări

Astfel, finala contra celor de la CSM CSU Oradea a consemnat pentru căpitanul echipei naționale a Bulgariei nu numai o creștere a numărului de minute petrecute pe parchet, ci și o revenire notabilă de formă, fiind folosit de către Jukka Toijala în toate cele trei partide:

Meciul 1: 27:53 minute // 11 puncte // 3 recuperări // 6 pase decisive

Meciul 2: 29:18 minute // 12 puncte // o recuperare // 3 pase decisive

Meciul 1: 26:32 minute // 17 puncte // 2 recuperări // 3 pase decisive

*foto: Cătălin Soare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!